Ostatnio edytowane przez rachwal ; 23-08-2007 o 09:08 Powód: Automerged Doublepost
5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
:: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
:: Motywy wordpress
Stockxpert ma troszkę wyższe wymagania niz SS ale i tak mnie akceptują tam 90% wyslanych zdjęć. Bardzo szybko działa proces akceptacji zdjęć, wypłata już od 50$. Prowizja od sprzedanych zdjęć to bodajże 50%
Chyba na Stockxpert mam najwyższą średnią cenę sprzedanego zdjęcia.... zwykle za fote mam 2.5$.
5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
:: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
:: Motywy wordpress
Dzięki Sergi. Myślę, że muszę się bardziej przyłożyć, bo w aplikacji napisałem
szerszy zakres tematyki zdjęć niż posłałem i być może to jest powodem odrzucenia.
Poza tym, gratuluję DL. Pod jakim nickiem jesteś na Stockxpert ?
Pozdrawiam.
Być albo nie być, oto jest pytanie.
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
W to nie watpie, z tym, ze moje pytanie tyczylo sie gdzie warto jeszcze wyslac swoje foty oprocz SS ... bo pewnie nie wszystkie stoki z roznych wzgledow daja wymierne korzysci.
Jak na razie odpowiedz ostrzymalem, potestuje jeszcze inne stoki m.in StockExperta i IS'a ...
Witam.
Na początku chiałem się przywitać ponieważ to mój pierwszy post tutaj na forum.
Długo szukałem forum na ten temat, ale widocznie źle, jeśli dopiero teraz udało mi się Was znaleźć.Tydzień zajęło mi przebrnięcie przez cały wątek, ale warto było wiele nowego się dowiedziałem.
W temacie sprzedaży zdjęć na stockach nie jestem całkiem nowy, ponieważ trudze się tym już drugi rok z (małymi przerwami).
Cieszę się że trafiłem do prawdziwej skarbnicy wiedzy na temat stocków.
Myślę że ten sposób sprzedaży zdjęć ma wielką przyszłość.
Pozdrawiam wszystkich i życzę sukcesów.
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
Szybko czytam i trochę wybiórczo. Najbardziej interesowały mnie sprawy podatkowe dotyczące tej działalności i znalazłem.Choć prawdę mówiąc nie ma tego za dużo.Ale to co jest pomogło mi rozwiać moje wątpliwości.
pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez pixelman ; 23-08-2007 o 18:09