Strona 80 z 254 PierwszyPierwszy ... 3070787980818290130180 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 791 do 800 z 2535

Wątek: Zarabianie na zdjeciach

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    a wysyłasz tylko fotki z opcją "na wyłączność" dla danego serwisu?
    Hmm ... wydaje mi sie, ze nie, bynajmniej nie widze takiej adnotacji przy ostatnich fotach jakie zaladowalem.

Cytat Zamieszczone przez Sielan Zobacz posta
    Właśnie przekroczyłem 100$. Niby grosze, a cieszą jak diabli. Niech no tylko kupię aparat (może już we wrześniu - nie mogę się doczekać).
    Gratz.

Tak z ciekawosci. Ile to "robiles" (i jakie duze folio) ?
    Ostatnio edytowane przez rachwal ; 23-08-2007 o 09:08 Powód: Automerged Doublepost

Początki nałogu
    Miasto
    tu i tam...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rachwal Zobacz posta

pewnie to pytanie juz padlo, ale zaryzykuje : gdzie jeszcze dobrze placa (w sensie duze community kupuje) ?
    U mnie definitywnym liderem jest SS, nastepnie Stockxpert, Dreamstime, Istock i Fotolia.
    5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
    :: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
    :: Motywy wordpress

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sergi Zobacz posta
    U mnie definitywnym liderem jest SS, nastepnie Stockxpert
    Czy mógłbyś coś powiedzieć o Stockxpert, posłałem dwukrotnie aplikacje i mi nie przyjęli.
    Czy mają większe wymagania niż IS czy SS, czy też "specyficzne" wymagania?
    Być albo nie być, oto jest pytanie.

Początki nałogu
    Miasto
    tu i tam...

Domyślnie

Stockxpert ma troszkę wyższe wymagania niz SS ale i tak mnie akceptują tam 90% wyslanych zdjęć. Bardzo szybko działa proces akceptacji zdjęć, wypłata już od 50$. Prowizja od sprzedanych zdjęć to bodajże 50%
    Chyba na Stockxpert mam najwyższą średnią cenę sprzedanego zdjęcia.... zwykle za fote mam 2.5$.
    5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
    :: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
    :: Motywy wordpress

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Dzięki Sergi. Myślę, że muszę się bardziej przyłożyć, bo w aplikacji napisałem
    szerszy zakres tematyki zdjęć niż posłałem i być może to jest powodem odrzucenia.
    Poza tym, gratuluję DL. Pod jakim nickiem jesteś na Stockxpert ?
    Pozdrawiam.
    Być albo nie być, oto jest pytanie.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rachwal Zobacz posta
    Hmm ... wydaje mi sie, ze nie, bynajmniej nie widze takiej adnotacji przy ostatnich fotach jakie zaladowalem.
    więc nie widzę problemu aby przesłać do wszystich istniejących... w ten sposób trafisz na większą publikę.

Pozdr.
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Domyślnie

W to nie watpie, z tym, ze moje pytanie tyczylo sie gdzie warto jeszcze wyslac swoje foty oprocz SS ... bo pewnie nie wszystkie stoki z roznych wzgledow daja wymierne korzysci.

Jak na razie odpowiedz ostrzymalem, potestuje jeszcze inne stoki m.in StockExperta i IS'a ...

pixelman
    Guest

Domyślnie

Witam.
    Na początku chiałem się przywitać ponieważ to mój pierwszy post tutaj na forum.
    Długo szukałem forum na ten temat, ale widocznie źle, jeśli dopiero teraz udało mi się Was znaleźć.Tydzień zajęło mi przebrnięcie przez cały wątek, ale warto było wiele nowego się dowiedziałem.
    W temacie sprzedaży zdjęć na stockach nie jestem całkiem nowy, ponieważ trudze się tym już drugi rok z (małymi przerwami).
    Cieszę się że trafiłem do prawdziwej skarbnicy wiedzy na temat stocków.
    Myślę że ten sposób sprzedaży zdjęć ma wielką przyszłość.
    Pozdrawiam wszystkich i życzę sukcesów.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pixelman Zobacz posta
    Witam.
    Na początku chiałem się przywitać ponieważ to mój pierwszy post tutaj na forum.
    Długo szukałem forum na ten temat, ale widocznie źle, jeśli dopiero teraz udało mi się Was znaleźć.Tydzień zajęło mi przebrnięcie przez cały wątek, ale warto było wiele nowego się dowiedziałem.
    W temacie sprzedaży zdjęć na stockach nie jestem całkiem nowy, ponieważ trudze się tym już drugi rok z (małymi przerwami).
    Cieszę się że trafiłem do prawdziwej skarbnicy wiedzy na temat stocków.
    Myślę że ten sposób sprzedaży zdjęć ma wielką przyszłość.
    Pozdrawiam wszystkich i życzę sukcesów.
    Podziwiam za wytrwałość, ja nie miałem siły żeby przeczytać wszystkie 800 postów.

Pozdrawiam,
    Robert
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

pixelman
    Guest

Domyślnie

Szybko czytam i trochę wybiórczo. Najbardziej interesowały mnie sprawy podatkowe dotyczące tej działalności i znalazłem.Choć prawdę mówiąc nie ma tego za dużo.Ale to co jest pomogło mi rozwiać moje wątpliwości.

pozdrawiam.
    Ostatnio edytowane przez pixelman ; 23-08-2007 o 18:09

Strona 80 z 254 PierwszyPierwszy ... 3070787980818290130180 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów