Strona 79 z 254 PierwszyPierwszy ... 2969777879808189129179 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 781 do 790 z 2535

Wątek: Zarabianie na zdjeciach

Bywalec

Domyślnie

no to dobrze, że się również zarejestrowałam na "młodszych" i łagodniejszych stockach, bo bym chyba się zniechęciła, jakby wszędzie tak ostro oceniali

na szuter jeszcze nie wysyłam, czekam na paszport i nazbieram trochę lepszych fotek
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    uf, w końcu mnie przyjęli
    Ostatnio edytowane przez fotoaloja ; 22-08-2007 o 09:03 Powód: Automerged Doublepost

Domyślnie

Hallo, hallo, tak se czytam ... to na ShutterStocku taki przesiew jest ? Bo to moj pierwszy stock, spodobalo mi sie i wlasnie zarejestrowalem sie na iStock'u, zobaczymy jak tam jest, proces rejestracyjny troche uciazliwy, ale rozumiem to!

Gdzie jest "latwiej" niz na SS, jesli chodzi o akceptacje zjec ? Bo te 10/20% odrzutkow moglbym jeszcze komus / gdzies sprzedac :P

Coś już napisał Awatar Hallgerd

Domyślnie

Prawie wszędzie jest łatwiej. Tylko Istock ma podobne lub surowsze wymagania.

Domyślnie

hmmmm, zyje chyba w nieswiadomosci ;>

pewnie to pytanie juz padlo, ale zaryzykuje : gdzie jeszcze dobrze placa (w sensie duze community kupuje) ? ( rozumiem, ze Twoja stopka jest godna polecenia ? )

Coś już napisał Awatar Hallgerd

Domyślnie

Na shutters najlepiej. Na Istock średnio na zdjęcie wychodzi podobnie, ale tam są limity i wolniej się buduje portfolio. Reszta też OK ( Z wyjątkiem bigstock, gdzie mi wybitnie nie idzie, ale inni sobie chwalą)

Domyślnie

Hmmm ... no ciekawe, zarejestruje sie jeszcze gdzies na dniach

Takie pytanie do tych co uzywaja ShutterStocka, zauwazyliscie jakies korelacje miedzy iloscia fotek w portfolio a iloscia sprzedanych zdjec per day ? Ja jestem tam stosunkowo niedawno i cos tam zaczyna mi sie zarysowywac (generalnie tendencja wzrostowa), zastanawiam sie czy taka tendencja bedzie sie utrzymywac i jak dlugo ... Moze jest jakas "masa krytyczna" ?!

Bywalec Awatar Sielan
    Miasto
    Polska

Domyślnie

Właśnie przekroczyłem 100$. Niby grosze, a cieszą jak diabli. Niech no tylko kupię aparat (może już we wrześniu - nie mogę się doczekać).
    30D + szpargały

Bywalec

Domyślnie

gratuluję

Bywalec Awatar Sielan
    Miasto
    Polska

Domyślnie

dzięki!
    30D + szpargały

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rachwal Zobacz posta
    hmmmm, zyje chyba w nieswiadomosci ;>

pewnie to pytanie juz padlo, ale zaryzykuje : gdzie jeszcze dobrze placa (w sensie duze community kupuje) ?
    a wysyłasz tylko fotki z opcją "na wyłączność" dla danego serwisu?

( rozumiem, ze Twoja stopka jest godna polecenia ? )
    tak, jak najbardziej :-)

Pozdr
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Strona 79 z 254 PierwszyPierwszy ... 2969777879808189129179 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów