Strona 78 z 254 PierwszyPierwszy ... 2868767778798088128178 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 771 do 780 z 2535

Wątek: Zarabianie na zdjeciach

Bywalec

Domyślnie

rozumiem, że kogoś moja jedna czy druga fotka zainteresowała i sobie ją wrzucił do swojej teczuszki żeby jej potem nie szukać znowu
    i poszedł dalej szukać sobie tego czego szuka
    i jak nie znajdzie lepszej od mojej fotki, a nadal będzie potrzebował tego co jest na niej, to ją kupi ode mnie a ja pójdę za pierwszą kasę na pyszne lody albo co lepszego;D

Coś już napisał Awatar Hallgerd

Domyślnie

Nie tylko. Na niektórych stockach są public lightboxy. Tam ktos układa zdjęcia sobie tematycznie. Np. robi projekt jakis związany z świętami i wyszukuje zdjęcia o tej tematyce. Ten lightbox jest dostępny ogólnie i ktoś inny może zamiast przeszukiwać całą bazę zdjęć poszukać w tematycznych lightboxach.

Bywalec

Domyślnie

acha

wiecie co, tak siedzę i produkuję te zdjęcie i produkuję, i tak sobie po cichu, pomiędzy zachwytami "ach" i "ech" nad moją domową fotoprodukcją myślę, że w sumie to nie rozumiem po co ludzie kupuję te fotki i czy oni naprawdę nie mają na co swoich cennych pieniędzy wydawaćDDDDDDDD, buachacha, normalnie mnie to tak dziś rozśmieszyło, że brzuch pęknięty na pół już mam i chyba zrobię z tego świetną fotkęDD

sorki, jeśli kogoś uraziłam (odnośnie pracy twórczej i fotoprodukcyjnej), ale ja taki nieraz ironiczny mam dowcip, że kogoś to może zaboleć, a szkoda, bo to w sumie śmieszne jest jak nic i naprawdę;DDD

Pełne uzależnienie

Domyślnie

nie koniecznie. Duzo firm robi stronki www jakies katalogi i inne sprawy. Samemu zrobic powiedzmy "dobre zdjecie" jest ciezko - trzeba aparat, soft, kilka godzin pracy (dla nie znajacego sie na rzeczy) a tak zaplaci 1dolara lub tez powiedzmy 30 i ma Dobrej jakosci zdjecie (takie jak chce - poniewaz wybor jest dosc spory), nie traci czasu, dla potrzeb zobi crop'a i spoko. koncentruje sie na efekcie koncowym a nie jak do niego dotrzec

Bywalec

Domyślnie

no wiem, tak tylko sobie się pośmiałam;D

Bywalec

Domyślnie

ojeja, czy was też tak maglowali na istocku przy rejestracji jak mnie, normalnie szok, ciągle jedna fotka jest zła, wymieniam i wymieniam a im ciągle źle czy to tak tam jest?

Uzależniony
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

ja musiałem dwa razy zmieniać po jednej fotce
    350D

Bywalec

Domyślnie

no ja mam dwie dobre, a jedną już 3 raz wymieniałam

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotoaloja Zobacz posta
    ojeja, czy was też tak maglowali na istocku przy rejestracji jak mnie, normalnie szok, ciągle jedna fotka jest zła, wymieniam i wymieniam a im ciągle źle czy to tak tam jest?

odnośnie moich fotek, to mają największy procent odrzucania. Żaden inny serwis ich nie przebije :P

Pozdr
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Dopiero zaczyna

Domyślnie

istock to pikuś w porównaniu z zakwalifikowaniem się na shutterstocka, jeśli już jakimś cudem nie doczepią sie do szumów to zawsze zostaje poor light i popraw balans bieli, hehe

Strona 78 z 254 PierwszyPierwszy ... 2868767778798088128178 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów