Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2535

Wątek: Zarabianie na zdjeciach

Mieszany widok

Bywalec

Domyślnie

na duże zyski się nie nastawiam, ale dziwi mnie to że na jednym mam już te kilka $ a na innym ani jednego ściągnięcia...
    nie mam jeszcze doświadczenia w sprzedaży, ale sądzę, że ma to związek z systemem, jaki działa na ShutterStocku, pisał o tym sergi parę stron wcześniej, tam się wykupuje jakieś takie pakiety czy coś, że taniej jest kupić za jednym zamachem więcej fotek niż pojedyńczo, dlatego na shutter świerzo wrzucone fotki mają branie a potem ich popularność maleje, tak sądzę

no też tak myślę, że te lightboxy służą katalogowaniu i porządkowaniu wrzuconych fotek, ma to pewnie sens jak już się ma pokaźną galerię?

pozdrosek

p.s.
    uczę się robić fotki, mam małe studio w "salonie", kombinowany abażur na górną lampkę, coraz lepiej jarzę o co chodzi z tym oświetleniem itp.
    jednakowoż na stockach, cisza, nic mi nie zatwierdzili jeszcze, nawet mi cukierka nie dali, normalnie znieczulica, a moja kózka i ważka płaczą;P

czekam i już mnie to martwi, ale cóż, w tym czasie porobię coraz lepsze fotki, to jest bardzo ciekawe i wciągające
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    nie próbowałem ale jeśli używasz linuksa to gratuluje dobrego wyboru.
    chcę przejść na linuksa niedługo, ale martwię się, czy mi programy ulubione pójdą na nim, NoiseWare jest moim zdaniem najlepszy z odszumiaczy

Robert, chętnie zerknę na ten skrypt, choć na razie i tak nie mam dużo fotek do wysłania, dopiero zbieram, uczę się i czekam na zatwierdzanie kózek

z góry dziękuję
    Ostatnio edytowane przez fotoaloja ; 13-08-2007 o 11:08 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów