to ja też jeszcze dopytam o coś...
na 123RF nie przyjęli mi 7 fotek modeli samochodów z uzasadnieniem "Potential copyright issue" i u góry ma note:
"Do not put copyrighted keywords into description or keywords field, not even name or brand of camera used to take the photos.
Modifying description and/or keywords of an image will send it back to pending queue."
Tylko pytanie czy ta notatka jest tam zawsze czy odnosi się tylko do tych fotek akurat? Na początku miałem w słowach kluczowych np. bmw, renault itp, wykasowałem znów nie przyjęli, ale zapomniałem wykasować fiat... dlatego teraz wykasowałem fiat, ale znów odrzucili.. boję się że mi konto zablokują :P Chodzi mi o to czy jest sens jeszcze raz te fotki wysyłać, czy pisać do nich maila, bo może ta notatka jest tam zawsze, a im chodzi o jakieś znaczki na autach, których bynajmniej nie da się rozpoznać bo są poza GO...
i drugie:
Kurcze nie pamiętam na którym stocku, ale jest na nim domyślnie włączona opcja sprzedaj prawa za 350$, zostawiacie taką możliwość czy nie? Chodzi o to że chyba na BigStocku zdjęcie musi być on-line 90dni za nim je można wykasować, a jak przypadkiem by ktoś kupił prawa, to fotki trzeba wycofać.... jak to rozwiązujecie?
PS: już mam 1 pełny dolar![]()