Strona 71 z 254 PierwszyPierwszy ... 2161697071727381121171 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 701 do 710 z 2535

Wątek: Zarabianie na zdjeciach

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    zawsze może powiedzieć że kasę ma z nieżądu, z tego co słyszałem to nie ma przepisów zakazujących sponsoringu/sprzedawania się... nie można sprzedawać innych :P
    Może, ale jak udowodni skoro bank wykaże że przelewy szły ze Stanów a podatnik cały rok siedział w Polsce ;-)

Pozdrawiam
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Uzależniony
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    zatem - biel w tle:
    najlepiej jest ustawić 'custom white balance' w aparacie, jeśli ma taką opcję, potem można obrobić raw'y pobierając pipetą barwy tła i odpowiednio podnosić dla nich krzywe.
    Tak robię tzn WB daje na custom, ale biel wolę poprawiać w PS niż przy wywoływaniu RAWa, jakoś tak mi łatwiej

A co do ftp to nie wiem, dalej mi nie działa ;/

W ogóle mam szczęście do ftp, bo ten z BigStockPhoto niby działa ale jak przerzucam fotkę to piszę że nie mam dostępu... ehh
    350D

Bywalec

Domyślnie

dałem tyle emotek i wziełaś tego posta na poważnie?
    też dałam emotka, gapo

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
    Może, ale jak udowodni skoro bank wykaże że przelewy szły ze Stanów a podatnik cały rok siedział w Polsce ;-)

Pozdrawiam
    może zawsze czekać dłużej i latać po bankach z czekami :P chyba nie rejestrują wypłat poniżej 1000euro czy jakoś tak

też dałam emotka, gapo
    moglaś dać tyle ile ja... a ja sądziłem że był on odnośnie
    ja tylko tak sobie zapytałam, żeby się choć cudzymi sukcesami nacieszyć
    dość offtopa
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Bywalec

Domyślnie

a słuchajcie, a jak zapisuję info. o pliku w photoshopie, to nie wpisywać nawet mojego nicka w linijce:
    Autor obrazka

???

sądziłam, że warto dodać ten nick którym zamierzam się posługiwać na stocku, ale może lepiej nie?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotoaloja Zobacz posta
    a słuchajcie, a jak zapisuję info. o pliku w photoshopie, to nie wpisywać nawet mojego nicka w linijce:
    Autor obrazka

???

sądziłam, że warto dodać ten nick którym zamierzam się posługiwać na stocku, ale może lepiej nie?
    ja tam zawsze wpisuje imie i nazwisko... i tak wiekszosc stockow modyfikuje itpc...

Bywalec

Domyślnie

załamka

nie mogę wysłać tych 5 zdjęć nawet żeby mnie przyjęli na stocxpert, wyskakuje mi błąd krytyczny OE w 002815451 i doopa, albo cos nie tak z ich serwerem albo mój komputer za słaby ...?
    a przez serwer ftp też nie da się, bo pisze, że login nieprawidłowy, pewnie dlatego, że jestem jeszcze "nierozpatrzona", a jak mnie mają rozpatrzyć, jak wysłałam aplikację sprzedającego bez zdjęć

napisałam do nich maila, zobaczymy
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    ehehe, nie ma to jak 'pomysłowa upierdliwość', wysłałam im każdą fotke osobno na maila

na pewno zapchałam skrzynkę;P
    Ostatnio edytowane przez fotoaloja ; 06-08-2007 o 08:38 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotoaloja Zobacz posta
    załamka

nie mogę wysłać tych 5 zdjęć nawet żeby mnie przyjęli na stocxpert, wyskakuje mi błąd krytyczny OE w 002815451 i doopa, albo cos nie tak z ich serwerem albo mój komputer za słaby ...?
    a przez serwer ftp też nie da się, bo pisze, że login nieprawidłowy, pewnie dlatego, że jestem jeszcze "nierozpatrzona", a jak mnie mają rozpatrzyć, jak wysłałam aplikację sprzedającego bez zdjęć

napisałam do nich maila, zobaczymy
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    ehehe, nie ma to jak 'pomysłowa upierdliwość', wysłałam im każdą fotke osobno na maila

na pewno zapchałam skrzynkę;P
    gdzie Ci się ten błąd krytyczny wyświetla? napisz może jakie masz łącze z internetem - może to poprostu timeout.

Pozdr.

Bywalec

Domyślnie

to było tak, że jak wysyłałam tę aplikację sprzedającego z wypełnionymi okienkami i załączonymi pięcioma zdjęciami, to po chwili pojawiał się niebieski ekran z napisem o błędzie krytycznym i się internet wyłączał (Mozilla), tak było kilka razy, więc się poddałam i wysłałam same wypełnione dane bez zdjęć, a zdjęcia sądziłam że doślę jakoś inaczej, dosłałam mailami, hehehe, no śmieję się z siebie pół dnia

łącze mam stałe, 512/256, max. transfer przychodzący do 512 kbit/s, cokolwiek to znaczyDD

a może przeszkodził program zaporowy? mam Kerio Personal Firewall?

timeout.
    czy to ten przekroczony czas czy coś?

pozdros

Bywalec

Domyślnie

nieeeee, no nie wytrzymam!

oni chyba oszaleli na tym bigstocku, bo wołają Release Manager na makro ważki

możliwe to?????

Strona 71 z 254 PierwszyPierwszy ... 2161697071727381121171 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów