Tak robię tzn WB daje na custom, ale biel wolę poprawiać w PS niż przy wywoływaniu RAWa, jakoś tak mi łatwiej
A co do ftp to nie wiem, dalej mi nie działa ;/
W ogóle mam szczęście do ftp, bo ten z BigStockPhoto niby działa ale jak przerzucam fotkę to piszę że nie mam dostępu... ehh
350D
też dałam emotka, gapodałem tyle emotek i wziełaś tego posta na poważnie?![]()
może zawsze czekać dłużej i latać po bankach z czekami :P chyba nie rejestrują wypłat poniżej 1000euro czy jakoś tak
moglaś daćteż dałam emotka, gapo
tyle ile ja... a ja sądziłem że był on odnośnie
dość offtopaja tylko tak sobie zapytałam, żeby się choć cudzymi sukcesami nacieszyć![]()
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
a słuchajcie, a jak zapisuję info. o pliku w photoshopie, to nie wpisywać nawet mojego nicka w linijce:
Autor obrazka
???
sądziłam, że warto dodać ten nick którym zamierzam się posługiwać na stocku, ale może lepiej nie?
załamka
nie mogę wysłać tych 5 zdjęć nawet żeby mnie przyjęli na stocxpert, wyskakuje mi błąd krytyczny OE w 002815451 i doopa, albo cos nie tak z ich serwerem albo mój komputer za słaby ...?
a przez serwer ftp też nie da się, bo pisze, że login nieprawidłowy, pewnie dlatego, że jestem jeszcze "nierozpatrzona", a jak mnie mają rozpatrzyć, jak wysłałam aplikację sprzedającego bez zdjęć
napisałam do nich maila, zobaczymy
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
ehehe, nie ma to jak 'pomysłowa upierdliwość', wysłałam im każdą fotke osobno na maila![]()
![]()
na pewno zapchałam skrzynkę;P
Ostatnio edytowane przez fotoaloja ; 06-08-2007 o 08:38 Powód: Automerged Doublepost
to było tak, że jak wysyłałam tę aplikację sprzedającego z wypełnionymi okienkami i załączonymi pięcioma zdjęciami, to po chwili pojawiał się niebieski ekran z napisem o błędzie krytycznym i się internet wyłączał (Mozilla), tak było kilka razy, więc się poddałam i wysłałam same wypełnione dane bez zdjęć, a zdjęcia sądziłam że doślę jakoś inaczej, dosłałam mailami, hehehe, no śmieję się z siebie pół dnia
łącze mam stałe, 512/256, max. transfer przychodzący do 512 kbit/s, cokolwiek to znaczyDD
a może przeszkodził program zaporowy? mam Kerio Personal Firewall?
czy to ten przekroczony czas czy coś?timeout.
pozdros![]()
nieeeee, no nie wytrzymam!
oni chyba oszaleli na tym bigstocku, bo wołają Release Manager na makro ważki
możliwe to?????