Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2535

Wątek: Zarabianie na zdjeciach

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotoaloja Zobacz posta
    żarówki błyskowe?

co to?
    na allegro wpisz "żarówka błyskowa" - takii jakby bardzo okrojony flash, który zasilasz jak żarówkę, wyzwalasz albo z kabla albo fleszem aparatu

nowy aparat?
    nie, na razie mnie nie stać, poza tym najpierw potrzebny mi lepszy komputer, bo żeby tak duże pliki (przy waszych i tak małe) obrobić na moim komputerze 866 MHz i 128 RAM, czy chociażby otworzyć jeden i zamknąć w byle jakim programie graficznym, to trzeba mieć anielską cierpliwość, wrrrr, marzy mi się szybszy sprzęt, chciałabym na niego zarobić ...
    to ktoś inny pisał o kupnie aparatu. pomyłka :P

a zdjęcie np. policjanta stojącego tyłem wymaga podesłania jego zgody na piśmie?

a czy zdjęcie dowodu wystarczy czy to musi być zeskanowane?
    jak nie widać jego twarzy to 'model release' nie jest potrzebny

nie rozumiem w jakim kontekście pytasz o zdjęcie dowodu.

Pozdr,
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Coś już napisał Awatar Hallgerd

Domyślnie

Fotoaloja najlepiej najpierw spróbuj. Po co niepotrzebnie masz się wpędzać w koszty. Ja kupiłam aparat nie jako inwestycję tylko dla siebie, na stocki trafiłam przypadkiem i nie kupiłam ani żaróweczki, ani kawałeczka brystolu za 2 złote z pieniędzy zarobionych gdzie indziej. Moja koleżanka kupiła sprzęt, zrobiła parę zdjęć i uznała, że ten sposób zarabiania nie dla niej. Jak Ci się to spodoba, to zyski będą za parę miesięcy a wtedy kupisz sobie co chcesz ( i nowy komputer i aparat i wyposażenie studia)

A Twój scenariusz o rzucaniu pracy za rok, dwa całkem realny. Ja nie mam odwagi. Zawsze co etat to etat i w rezultacie ciągnę dwa
    Ostatnio edytowane przez Hallgerd ; 30-07-2007 o 20:32

Uprawnienia umieszczania postów