Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2535

Wątek: Zarabianie na zdjeciach

Mieszany widok

Bywalec
    Miasto
    Katowice

Question

Cytat Zamieszczone przez Reno Zobacz posta
    Nie mam namiotu, słowo honoru. PSa - minimalnie bo nie umiem. Bez namiotu można się obejść ale bez światła - nie. Zacznij robić zdjęcia na stocki, zobacz, czy Ci się to spodoba, potem pomyśl czego Ci brakuje i dokup. Najlepiej za pieniądze ze stocków .
    Reno, to naprawde z tym swiatlem robisz cuda ze nie masz cieni cos pokombinuje blizej weekendu ale i tak to chyba trzeba bedzie niezle kombinowac bo to beda poczatki a mysle ze to naprawde swietny pomysl ze stockami i na pewno jesli cos bedzie wychodzilo to bede dzialal jak wiekszosc czytajacych ten watek ale i tak latwo sie mowi tym co maja juz na koncie z pare tysiecy fotek stockowych a ja NULL pozyjemy zobaczymy i w razie czego bede wolal o pomoc
    Cytat Zamieszczone przez Canclerz
    Namiot sobie odpuść, przynajmniej na początku. Jak chcesz spróbowć to zaopatrz się w rolkę białego papieru (lub wspomnianej ceraty) i poczekaj na ładnie świecące z za chmur słonko. Jeśli "wstydzisz się" wychodzić z domu, to możesz to samo zrobić w domciu, stojąc obok okna. W takim przypadku przyda się drugi kawałek białego kartonu do doświetlenia cieni. Uwierz mi, nic więcej nie potrzebujesz, żeby spróbować. Same drogie lampy nie zrobią dobrego zdjęcia. Drogie lampy czynią zrobienie dobrego zdjęcia łatwiejszym i przyjemniejszym.
    Tak jak wspominalem wczesniej chyba zaczne sie bawic blizej weekendu bo pod wieczor to juz slonce nie swieci jak wracam z pracy Wiec w moim wypadku to taki namiot chyba bedzie jedynym wyjsciem i jakies kombinowne swiatelka aby to jakos gralo a jakich obiektywow uzywacie do takich zdjec ??
    Dziś jest pierwszy dzień reszty Twojego życia. Uwieczniaj to na zdjęciach !!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez titit Zobacz posta
    Reno... a jakich obiektywow uzywacie do takich zdjec ??
    Do tej pory:
    Helios 50/2, pierścienie pośrednie made in DDR, Carl Zeiss 135/3.5, Sigma 10-20, Sigma 70-300, Canon 50/1.8 II, Canon 24-70/2.8L
    Smiena 8M

Uprawnienia umieszczania postów