Pokaż wyniki od 441 do 450 z 2535

Wątek: Zarabianie na zdjeciach

Widok wątkowy

A&Adria
    Guest

Domyślnie

hahahahahah to bylo dobre, usmialam sie troche

Witaj zło konieczne)

co do krzyku wiem, ale ja nie krzyczę ino intonuje pewne kwestie, ale ok jesli to razi to ok, nie bedzie tego.

co do tych- to usposobienie ludzkiego nie zmienisz, zapraszam na moja strote, sam sie przekonaj ze tam wszystko (prawie) jest slodkie, wiec to kwestia duszy a nie brudnej klawiatury.

Co do tematu to nareszcie przebrnelam do konca (kilka godz czytania),
    nie jestem blondynka wiec nie bede zadawala zbyt wiele pytan-w zasadzie tylko jedno bo jak mi sie zdaje to cala reszte zrozumialam...

mam CANONA 350D kit (chyba, o ile mowa o zestawie standardowym), czy jesli uda mi sie zrobic kilka ciekawych zdjec to czy je na stockach ktos kupi??
    Niemam bowiem zbyt duzego doswiadczenia, na dobra sprawe to ucze sie dopiero obslugi tego aparatu wiec troche to potrwa,
    ale zdolalam doczytac ze maja byc dane wielkosci zdjec i jakosc, i teraz niewiem czy wogole warto sie pchac ze zdjeciami zrobonymi lepszym sprzetem jak to "opisuja" profesjonalisci w poprzednich odpowiedziach.

Z gory dzieki i pozdrawiam serdecnie CRAZY MOTHER, twoje posty bardzo mi pomogly a twoje zdjecie bardzo zainspirowały
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    ooooops przepraszam ale chyba polknelam kilka linijek....

chodzi oto cy warto sie pchac ze zdjeciami z mojego aparatu??
    bo jak widze "profesjonalisci" macie lepsze aparaty

czy jakosc mojego bedzie zadawalajaca?
    Ostatnio edytowane przez A&Adria ; 01-06-2007 o 04:14 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów