Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2535

Wątek: Zarabianie na zdjeciach

Mieszany widok

Coś już napisał Awatar radzio
    Miasto
    Tarnobrzeg

Domyślnie

A ja teraz zadam takie trochę głupie pytanie, ale kto pyta podobno nie błądzi. Mianowicie ogólnie jaką strategię należy obrać, aby zdjęcia były przyjmowane przez adminów? No i jeszcze tematyka zdjęć + sposób robienia. Bo jak ogladałem te foty to jakoś tak ... większość na białym tle :> Czy ogólnie wystarczy żeby fotka byłap przydatna dla firm, grafików itd ?
    Ostatnio edytowane przez radzio ; 14-02-2007 o 22:48
    Canon 400d + kit + Sigma 70 - 300 APO + Canon 50 1.8
    Moje zdjęcia
    Radzio Jogger - mój blog
    Redlog.pl - blog piłkarski

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez radzio Zobacz posta
    A ja teraz zadam takie trochę głupie pytanie, ale kto pyta podobno nie błądzi. Mianowicie ogólnie jaką strategię należy obrać, aby zdjęcia były przyjmowane przez adminów? No i jeszcze tematyka zdjęć + sposób robienia. Bo jak ogladałem te foty to jakoś tak ... większość na białym tle :> Czy ogólnie wystarczy żeby fotka byłap przydatna dla firm, grafików itd ?
    juz kiedys forumowo-stockowy guru czyli matka_wariatka madrze napisala, zaparzyc kawe/herbate* poswiecic pare godzin i poprzegladac co sie sprzedaje a co nie,
    ja tylko dodam ze wiekszosc stocko (jesli nawet nie wszystkie) maja cos takiego jak TOP 50 lub TOP 100 lub TOP KEYWORDS albo kategorie zdjec ktore sa nabardziej poszukiwane, tutaj masz dla shutterstocka:

http://submit.shutterstock.com/top50.mhtml

tak wiec robic, wysylac i czekac na $$, w koncu przyjda
    EOS x2, sloik x5, blyskotki x6

Coś już napisał Awatar radzio
    Miasto
    Tarnobrzeg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miszaqq Zobacz posta
    juz kiedys forumowo-stockowy guru czyli matka_wariatka madrze napisala, zaparzyc kawe/herbate* poswiecic pare godzin i poprzegladac co sie sprzedaje a co nie,
    ja tylko dodam ze wiekszosc stocko (jesli nawet nie wszystkie) maja cos takiego jak TOP 50 lub TOP 100 lub TOP KEYWORDS
    W sumie racja, jak to człowiek czasami nie myśli . Dzięki za pomoc i gratulacje super fotka
    Canon 400d + kit + Sigma 70 - 300 APO + Canon 50 1.8
    Moje zdjęcia
    Radzio Jogger - mój blog
    Redlog.pl - blog piłkarski

cinkek
    Guest

Domyślnie

Czytając wątek zauważyłem problem zarejestrowania się jeżeli ma się poniżej 18 lat. Ja rozwiązałem to w ten sposób - otóż kiedy rok temu się rejestrowałem ( miałem 16 lat ) wpisałem w formularz dane jednego z moich rodziców, wysyłając również ich dowód tożsamości. Następnie po zakończeniu całej procedury wszedłem do opcji mojego konta i podmieniłem na moje dane - nie wiem jak jest teraz, ale wtedy ( po zmianie danych ) nie zażądali ponownego okazania dowodu tożsamości - możecie spróbować. Na potwierdzenie link do mojego konta na IS

http://istockphoto.com/cinek20

Uprawnienia umieszczania postów