Ja na istocku przez rok zarobiłem 100$ przez ten czas miałem jakieś 10 plików. Ze zdjęć miałem minimalny zarobek (2$) ale to były 4 zdjęcia (dość kiepskie), więcej się nastawiłem na grafikę wektorową. Ostatnio znowu zacząłem wrzucać fotki i z jednej już po 2 dniach miałem procent a niektóre przez rok się nie sprzedały. Wiadomo plików nie dużo ale jak jest okazja to czemu nie . Ja u nich też kupuje zdjęcia więc bywało tak że zarobki szły na wymianę.

Nie wiem jak z innymi stockami ale na istocku jest różnie z akceptowaniem zdjęć. Ostatnio wystawiłem fotkę niby w stylu retro, odpisali że wszystko ładne szumy itp ale żebym minimalnie rozjaśnił i będzie ok. Po rozjaśnieniu inny admin odpisał, że zdjęcie ok ale szumy nie do przyjęcia . No i tutaj już odpisałem, że albo się im podoba albo nie i niech się zdecydują. Po tygodniu przeprosili i zatwierdzili. To samo z wektorami. Wystawiłem 2 obrysy samochodu, sprzedawało się to super więc zrobiłem jeszcze 2. Odrzucili twierdząc że się nie nadaje na stock, poprzednie zaakceptowali ale teraz już się im nie podoba więc kolejne odrzucą nawet jeśli jest zainteresowanie.