Jaki jest najskuteczniejszy sposób opisywania zdjęć?
Rozumiem, że w języku angielskim, ale proszę o jakiś przykład (sam korzystam z programu PixVue) i ciekawi mnie jakie słowa kluczowe są dość skuteczne?
Jaki jest najskuteczniejszy sposób opisywania zdjęć?
Rozumiem, że w języku angielskim, ale proszę o jakiś przykład (sam korzystam z programu PixVue) i ciekawi mnie jakie słowa kluczowe są dość skuteczne?
Czyli jest możliwość przelewania należności przez MB z każdego stocka?
6,50? Nieźle, czyli trzeba uzbierać "troszkę" na takim np. MB, żeby opłaciło się przelewać? Ciekaw jestem jak to wygląda w mBanku. Będę musiał odpytać.
Dzięki za info
[Edit]BTW, może ten wątek gdzieś "podpiąć" - toż to kopalnia wiedzy i swoiste HowToJeszcze raz dzięki wszystkim za pomoc...
Ostatnio edytowane przez wd ; 13-12-2006 o 22:23
z obserwacji - PayPal szybciej puszcza $ na ror'a , MoneyBookers potrafi kisic przez tydzien.
matka
((((()))))
Witam!
Czy podczas rejestracji brana pod uwagę jest lokalizacja z adresu IP komputera. Ja zarejestrowałem się w jako Polska ale przebywam w Anglii. Więc moje IP komputera to Anglia. Bede miał problemy przy rejestracji na iStocka??
Może ktoś ma jeszcze jakieś fajne stronki o stokach. Chcę poczytać sobie więcej. Może podacie jakieś linki??
Ciekawy temacik.
Dziękuje za wiele cennych informacji.
Mariusz
wd2001, wygalda to tak samo niezależnie od banku.
Prowizje pobiera PP, albo MB, a nie bank w ktorym masz konto.
6,5 to i tak duzo lepiej niz 25zł za zrealizowanie czeku... w dodatku bylby osobny czek z kazdego stocka... ;-)
A to teraz mi coś rozjaśniłaś, dzięki - całe życie człowiek się uczy
Byle by byłPożyjemy - zobaczymy...
Są w tym temacie linki do najlepszych/najpopularniejszych stocków. Powinno wystarczyć przeczytanie helpów na ich stronach.
A tak ciekawy jestem ilu z nas czytając ten właśnie wątek zainteresowało się tego rodzaju fotografią i jakie mają pierwsze wrażenia, sukcesy na stockach?