to ja powtórze mój post bo czekam na odp a teraz można nie zauważyć;]
Możecie mi powiedzieć co oznacza "Type "I Agree" " i pole na wpisanie czegos????
to jest po zdaniu testu i pod tym trzeba wgrać zdjęcie/skan dokumentu.
co tam trzeba wpisać???
musi być PESEL na dokumencie????
normalnie zdjecia swoich dokumentów--np prawo jazdy , przesłaliście?
Ostatnio edytowane przez snow ; 21-10-2006 o 19:25
40d + m42 58-500 + EF 18-75
"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770
Może zamiast się rozdrabniać w pościyki, ktoś zorientowany, kroczek, po kroczku opisałby całą procedurę (powiedzmy typu translacja angielski <->polski i co zrobić) i dalsze postępowanie aż po odbiór pieniędzy i umieściłby np: w Bazie Wiedzy.
a ja nadal nie wiem co tu trzeba wpisać!!
Możecie mi powiedzieć co oznacza "Type "I Agree" " i pole na wpisanie czegos????
to jest po zdaniu testu i pod tym trzeba wgrać zdjęcie/skan dokumentu.
co tam trzeba wpisać???
Ej no weźcie![]()
Hm.... jak nie wiesz co do ciebie pisza to po co się w to pchasz?a jak dostaniesz jakieś pismo to też będziesz marudził?
Żeby nie było...... zapewne chodzi o to żebyś wpisał w to pole: I Agree - ale nie wiem bo nie znam tego serwisu. Przeczytałeś na co się godzisz?
40d + m42 58-500 + EF 18-75
"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770
no trochę czytałem....ale tego jest strasznie dużo....i nie władam aż taq świenie ang--znaczy pismo przeczytam spokojnie.
no cóż powiem szczeże-pomyślałem że tyle osób tam jest/fotografów z forum i w internecie piszą o tym banku fot., to musi być okej
a chciałbym w końcu spróbować żeby choć trochę mi się zwróciło za sprzęt
chyba jest okej prawda?![]()
O ile pamiętam to własnie musisz wpisać "I agree" :-)
Acha, i na Twoim miejscu raczej rejestrowałabym się pod swoim nazwiskiem i wysyłała swój paszport a nie mamy. Jakby się przyczepili do wieku to spytaj, czy nie mógłbyś wysłać pisemnej zgody rodziców czy czegoś takiego lub w ostateczności poczekaj te parę miesięcy (nie wszystkie stocki rządają skanu paszportu, spróbuj najpierw na innych). Jak po roku będziesz chciał publikować pod swoim nazwiskiem i zaczniesz przenosić tam "zdjęcia mamy", to może to się skończyć blokadą konta, chyba że do końca życia chcesz występować jako mama.
Ostatnio edytowane przez Hallgerd ; 21-10-2006 o 20:03