Strona 9 z 254 PierwszyPierwszy ... 78910111959109 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 2535

Wątek: Zarabianie na zdjeciach

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mikeqp Zobacz posta
    Dobra zdałem ,ale tu nowa przeszkoda okazało się że trzeba zdjęcie dowodu-czy co tam, im przesłać....
    kurczę, a co jeżeli nie mam 18 lat?? tam jest napisane że paszport--czy ja mogę czy raczej nie bo nie jestem pełnoletni???
    co tu zrobić....a mogę np; na mojego rodzica założyć konto??
    Jeżeli nie masz 18 lat nie możesz sam decydować o tym co robisz , czyli wszystkie dokumenty , wszystkie konta itd moga dla Ciebie załozyć tylko rodzice , lub pełnoprawni opiekunowie , w Twoim imieniu . Oczywiście mogę sie mylić , ale niesądzę by było inaczej .

Bywalec Awatar mikeqp
    Miasto
    Wa-wa

Domyślnie

no to przyjdzie mi mamę prosić
    no trudno....jeszcze 10miesięcy będe się musiał pomęczyć z niepełnoletnością
    pozdr

Pełne uzależnienie Awatar snow
    Miasto
    Świdnik/Lublin

Domyślnie

Ae to musisz zgodnie z regulaminem umieszczać zdjęcia które twoja mama wykona
    40d + m42 58-500 + EF 18-75

"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770

Bywalec Awatar mikeqp
    Miasto
    Wa-wa

Domyślnie

NO oczywiście że tak zrobię ba, jakże mógłbym inaczej????

Pełne uzależnienie Awatar Nemeo
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Mam pytanie odnośnie wysyłania zdjęć, wysyłam zdjęcie nie poddane żadnej kompresji, w najlepszej rozdzielczości i jakości ?
    Nawet jesli to zdjęcie miałoby mieć 5 Mb ?

Początki nałogu Awatar Kalina
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

A ja mam pytanie odnosnie model release - czy ono ma byc w tej wersji co jest podana? Czy w jezyku angielskim koniecznie? bardzo prosze o wypowiedz osob, ktore dodawaly zdjecia ludzi na istocku.
    Pkt 8 regulaminu forum

Coś już napisał Awatar Hallgerd

Domyślnie

Ja ma jeden model relase na wszystkie stocki ( nie wyobrażam sobie, zeby komus chciało sie wypełniac dla mnie kilka papierów dla jednego zdjęcia) jest zdaje się z dreamstime, tylko przed drukowanie usunęłam nazwę, żeby był uniwersalny. Oczywiście po angielsku, ale mam przy sobie tłumaczenie ( na dreamstime mozna pobrac też wersje polską, ale nie wszędzie jest ona akceptwana), żeby model wiedział co podpisuje.

Bywalec Awatar mikeqp
    Miasto
    Wa-wa

Domyślnie

a ja nadal jestem ciekaw kto kupuje te zdjęcia?? np: zdjęcia których się raczejnie wiesza--zdjęcie "nauczyciel retro"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeo Zobacz posta
    Mam pytanie odnośnie wysyłania zdjęć, wysyłam zdjęcie nie poddane żadnej kompresji, w najlepszej rozdzielczości i jakości ?
    Nawet jesli to zdjęcie miałoby mieć 5 Mb ?
    nawet jesli ma i 8 MB
    kto kupuje zdjecia - przewaznie wykorzystywane sa do www, drukowanych ulotek, folderow, pojawiaja sie w gazetach
    moje dwukrotnie mialy przyjemnosc byc w angielskiej wersji PHotoshop Magazine

Cytat Zamieszczone przez olekolek Zobacz posta
    Matko, a jesli mozna spytac, jaki procent fotek odrzucali ci na poczatku, a jaki teraz?
    Pytanie jest oczywiscie skierowane do wszystkich ktorzy sprzedaja z powodzeniem na e-stockach, ale zarobki Matki powalily mnie na kolana, takoz jakos jej fotek
    na poczatku bylo sporo odrzutow, a to swiatlo a to kompozycja, uzbroilam sie w cierpliwosc, robilam i uczylam sie.
    teraz odrzuty sporadycznie bardzo ale to dlatego, ze wiem czego chca, jakis czas juz dzialam wiec trudno nie wiedziec

Cytat Zamieszczone przez Routlaw Zobacz posta
    Ile odrzuconych? z tych które robiłem pod stock (w namiocie bezcieniowym) przyjeli prawie wszystkie. Z tych które miałem kiedyś zrobione i próbowałem wrzucić odrzucali bardzo dużo przeważnie przez szumy. ISO 100 w 300D to już jak dla nich duże szumy.
    ja w namiocie robie ISO 200 i wszystkie maja akcept :cool:

Cytat Zamieszczone przez mungo Zobacz posta
    Czy takie zdjęcia by się sprzedały?(wiem, że nie odpowiecie mi w 100%, ale ciekaw jestem czy mam szansę na tych fotach zarobić choćby z 5$)

pewnie zarobisz nawet i 10$ zdjecia ludzi sa bardzo chodliwe
    warto sprobowac.
    matka
    ((((()))))

Bywalec Awatar mikeqp
    Miasto
    Wa-wa

Domyślnie

Możecie mi powiedzieć co oznacza "Type "I Agree" " i pole na wpisanie czegos????
    to jest po zdaniu testu i pod tym trzeba wgrać zdjęcie/skan dokumentu.
    co tam trzeba wpisać???

musi być PESEL na dokumencie????
    normalnie zdjecia swoich dokumentów--np prawo jazdy , przesłaliście?
    Ostatnio edytowane przez mikeqp ; 21-10-2006 o 17:48

Strona 9 z 254 PierwszyPierwszy ... 78910111959109 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów