no to przyjdzie mi mamę prosić
no trudno....jeszcze 10miesięcy będe się musiał pomęczyć z niepełnoletnością
pozdr
Ae to musisz zgodnie z regulaminem umieszczać zdjęcia które twoja mama wykona![]()
40d + m42 58-500 + EF 18-75
"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770
NO oczywiście że tak zrobięba, jakże mógłbym inaczej????
Mam pytanie odnośnie wysyłania zdjęć, wysyłam zdjęcie nie poddane żadnej kompresji, w najlepszej rozdzielczości i jakości ?
Nawet jesli to zdjęcie miałoby mieć 5 Mb ?
A ja mam pytanie odnosnie model release - czy ono ma byc w tej wersji co jest podana? Czy w jezyku angielskim koniecznie? bardzo prosze o wypowiedz osob, ktore dodawaly zdjecia ludzi na istocku.
Pkt 8 regulaminu forum
Ja ma jeden model relase na wszystkie stocki ( nie wyobrażam sobie, zeby komus chciało sie wypełniac dla mnie kilka papierów dla jednego zdjęcia) jest zdaje się z dreamstime, tylko przed drukowanie usunęłam nazwę, żeby był uniwersalny. Oczywiście po angielsku, ale mam przy sobie tłumaczenie ( na dreamstime mozna pobrac też wersje polską, ale nie wszędzie jest ona akceptwana), żeby model wiedział co podpisuje.
a ja nadal jestem ciekaw kto kupuje te zdjęcia?? np: zdjęcia których się raczejnie wiesza--zdjęcie "nauczyciel retro"![]()
nawet jesli ma i 8 MB
kto kupuje zdjecia - przewaznie wykorzystywane sa do www, drukowanych ulotek, folderow, pojawiaja sie w gazetach
moje dwukrotnie mialy przyjemnosc byc w angielskiej wersji PHotoshop Magazine
na poczatku bylo sporo odrzutow, a to swiatlo a to kompozycja, uzbroilam sie w cierpliwosc, robilam i uczylam sie.
teraz odrzuty sporadycznie bardzoale to dlatego, ze wiem czego chca, jakis czas juz dzialam wiec trudno nie wiedziec
ja w namiocie robie ISO 200 i wszystkie maja akcept :cool:
pewnie zarobisz nawet i 10$zdjecia ludzi sa bardzo chodliwe
warto sprobowac.
matka
((((()))))
Możecie mi powiedzieć co oznacza "Type "I Agree" " i pole na wpisanie czegos????
to jest po zdaniu testu i pod tym trzeba wgrać zdjęcie/skan dokumentu.
co tam trzeba wpisać???
musi być PESEL na dokumencie????
normalnie zdjecia swoich dokumentów--np prawo jazdy , przesłaliście?![]()
Ostatnio edytowane przez mikeqp ; 21-10-2006 o 17:48