Cytat Zamieszczone przez Nemeo Zobacz posta
Mam pytanie odnośnie wysyłania zdjęć, wysyłam zdjęcie nie poddane żadnej kompresji, w najlepszej rozdzielczości i jakości ?
Nawet jesli to zdjęcie miałoby mieć 5 Mb ?
nawet jesli ma i 8 MB
kto kupuje zdjecia - przewaznie wykorzystywane sa do www, drukowanych ulotek, folderow, pojawiaja sie w gazetach
moje dwukrotnie mialy przyjemnosc byc w angielskiej wersji PHotoshop Magazine

Cytat Zamieszczone przez olekolek Zobacz posta
Matko, a jesli mozna spytac, jaki procent fotek odrzucali ci na poczatku, a jaki teraz?
Pytanie jest oczywiscie skierowane do wszystkich ktorzy sprzedaja z powodzeniem na e-stockach, ale zarobki Matki powalily mnie na kolana, takoz jakos jej fotek
na poczatku bylo sporo odrzutow, a to swiatlo a to kompozycja, uzbroilam sie w cierpliwosc, robilam i uczylam sie.
teraz odrzuty sporadycznie bardzo ale to dlatego, ze wiem czego chca, jakis czas juz dzialam wiec trudno nie wiedziec

Cytat Zamieszczone przez Routlaw Zobacz posta
Ile odrzuconych? z tych które robiłem pod stock (w namiocie bezcieniowym) przyjeli prawie wszystkie. Z tych które miałem kiedyś zrobione i próbowałem wrzucić odrzucali bardzo dużo przeważnie przez szumy. ISO 100 w 300D to już jak dla nich duże szumy.
ja w namiocie robie ISO 200 i wszystkie maja akcept :cool:

Cytat Zamieszczone przez mungo Zobacz posta
Czy takie zdjęcia by się sprzedały?(wiem, że nie odpowiecie mi w 100%, ale ciekaw jestem czy mam szansę na tych fotach zarobić choćby z 5$)

pewnie zarobisz nawet i 10$ zdjecia ludzi sa bardzo chodliwe
warto sprobowac.