Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
to jasne, że Twój uploader w javie jest dużo bardziej elastyczny pod względem środowiskowym, ale zapewniam Ciebie że w ostatnich latach linuksy stają się coraz bardziej popularne, i już kilku zwykłych 'klikaczy/kilkaczek' których znam zostawiło windowsa dla linuksa. Wiele firm/uczelni wymaga od pracownikow pracy w systemach uniksowych (a tam raczej maja szybkie lacza, i moj skrypcik zyskuje na wartosci gdy mozna plytke ze zdjeciami wrzucic do uczelnianego cd-roma)...
Nadal twierdze, ze nie zrozumiales nic z mojej pierwszej wypowiedzi o Linuxie - byl to sarkazm! Zobacz winka na koncu zdania ...

Orientuje sie troche w branzy IT, wiec nie musisz mnie do niczego przekonywac... a jesli chcesz nawracac userow Windowsa na pingwina i argumentem ma tu byc Twoj skrypt to wybacz ... nie tedy droga.

Moja app w Javie tez mozesz smialo uruchomic z shella na uczelni wiec gdzie tu przewaga Twojego rozwiazania ...

Cytat Zamieszczone przez rypson
Linuks jest fee.... BUHAHAHAHAHAHAHAHAH ohh zeby nie teninuks to pewnie bysmy nie mili nawet szansy sie spotkac na tym forum :P
O teninuksie nigdy nie slyszalem, ale pewnie i tam mozna postawic serwer WWW, ktory to forum smialo pociagnie

Troche schodzimy na off-topy wiec koncze tematy Linuxowe ... bo sa feee