Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2535

Wątek: Zarabianie na zdjeciach

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotoaloja Zobacz posta
    akurat jestem osobą, która po pierwsze nieco publiczną ma pracę, po drugie interesuje się psychologią, m.in. rozwojową, po trzecie wreszcie, pracuje z dziećmi
    ani swojej twarzy bym nie posłała tam, ani dziecięcej
    co innego męża, wujka, cioci, ich sprawa, chociaż też bym się chyba wahała
    ale co tam!
    dziś na jednym ze stocków kupili mi 4 fotki, razem zarobiłam 24 zł jednego dnia, więc mam nadzieję, że mimo wszystko zarobę na samych zdjęciach obiektów itp., obejdzie się bez wysyłania zdjęć, które budzą moje wewnętrzny sprzeciw

nadal pozostaje dla mnie ciekawą kwestia prawna: czy nie jest czasem wbrew prawu posyłanie zdjęć dzieci na stocki, może kiedyś znajdę odpowiedź
    też mam publiczną pracę, i raczej siebie samego nie pokażę na stockach, a jeśli już to w takiej formie że rozpoznanie mnie graniczy z cudem :P

gratuluję sprzedaży, widać że Ciężka praca włożona w obróbkę, przygotowanie zdjęć zaczyna procentować

przesyłając fotkę dziecka, musisz dodać model release podpisany przez rodziców - to funkcjonuje już bardzo długo, i myślę że gdyby było coś nie tak to już dawno by cała instytucja model release dla dzieci upadła.

Pozdrawiam,
    Ostatnio edytowane przez robgr85 ; 21-09-2007 o 04:29
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Uprawnienia umieszczania postów