Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2535

Wątek: Zarabianie na zdjeciach

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez titit Zobacz posta
    No to jestem mile zaskoczony ze mozna takie pieniadze na tym zarobic Tylko mysle ze jednak lekka inwestycka w sprzet by sie przydala mimo wszystko, bo skoro jest mozliwosc zwrotu kosztow a i tak czlowiek ma zamiar sobie dokupic to czy tamto to po co czekac kolejny rok jak mozna wydac i juz pstrykac powiedz mi jakich szkiel uzywasz do tych stockowych fotek i w jakie warto zainwestowac bo wlasnie jestem przed kupnem, dzieki z gory, pozdr

ale koleżanka ma ponad 1000 fotek w galerii... zanim napstrykasz taką ilość to trochę czasu minie i z początku musisz przygotować się na mniejsze zyski.

A ja mam małe pytanko, fotka poniżej jest że tak powiem, poprawnie zrobiona jako właśnie powiedzmy fotka do stocków? Tak na prawde fotka mi była potrzebna do Allegro, ale tak się zapytam pewnie zaraz usłyszę że jest do bani ( Pomijajcie fakt banalnego kadru )
    wykadruj i będzie ok... nawet bez tego powinni zaakceptowac na większości stocków

Pozdr
    Ostatnio edytowane przez robgr85 ; 31-07-2007 o 11:54
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Uprawnienia umieszczania postów