obyś był dobrym wróżbitąoj wróże Ci niezłą kariere na stockach
wiecie co, ja jak odpalam mojego 'słabiaka' kompakta i rozkładam moje pierdułki: koszyczki, owoce, patyki, gałązki itp. itd. to czuję się jak w 7 niebie, to jest w sumie takie dziwne i jednocześnie świetnie się złożyło, że w moim wieku ()znalazłam takie coś dla siebie, co idzie po linii moich talentów (jestem plastykiem, ale nie po studiach niestety
) oraz zainteresowania pracą twórczą, plastyczną oraz samodzielną, bez szefa
oraz może przynieść mi zyski w przyszłości i to spore
tylko czasem dopada mnie taki niepokój, że to wszystko to jest jakiś spisek, że oni mają już wszystkie moje dane personalne i jak przyjdzie co do czego, to mnie złapią, wsadzą we worek i wrzucą do Sekwany, a kasę zabiorą;DDD
canon 400D+50mm /f1.8
5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
:: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
:: Motywy wordpress
Oj tym razem to ja się uśmiałemtylko czasem dopada mnie taki niepokój, że to wszystko to jest jakiś spisek, że oni mają już wszystkie moje dane personalne i jak przyjdzie co do czego, to mnie złapią, wsadzą we worek i wrzucą do Sekwany, a kasę zabiorą;DDD))))
nie pękaj co najwyżej do wisły a że prądy nikłe to do brzegu zdołasz dopłynąć![]()
trzydziecha na karku +kicior+budżetowa stałka+ lampki softy i parasolki
hmm.. a spotkal sie ktos z takim powodem odrzucenia zdjecia na fotolii?
However, this photo has not been accepted yet due to one or more Editing issues:
* the information is not precise enough.
* the information is incomplete
* the index information does not correspond well to the photograph submitted
* spelling mistakes
You have a few days to modify this information. If no modification is recorded, the photograph will be removed as well as information relating to it.![]()
nowy jestem ale tego nie spotkalem, spisali sie dokladnie.
i tak na dobry sen jeszcze dziś ślimaki za 1,5$ poszły!
http://www.stockxpert.pl/browse.phtm...w&id=4410701no
ten dzień był dobry, good day, very good, to w nagrodę za wczorajszą posuchę
nachwaliłam się już chyba dosyć, sorki, ale to naprawdę jest dla mnie kurde ważne, bo dużo się napracowałam przez te niecałe 2 miechy
canon 400D+50mm /f1.8
Witam i pozdrawiam, czytam ten watek od dawna ale jakos do tej pory nie odzywalem sie. Zaczalem wieszac zdjecia do kilku agencji kilka miesiecy temu i mam jakies niewielkie doladowania. Ale ja nie o tym, mam pytanie odnosnie shutterstock, zdjecia mi nie przeszly i od dluzszego czasu mam taki komunikat :
Uploading has been disabled after review of your initial uploaded photos. We hope that you develop your skills and return to us at a later date. In the mean time, you can still post banners or refer photographers to Shutterstock and make money from your referals! - i niebardzo wiem co zrobic moze ktos z was mi doradzi. Dzieki:-P
Witam od rana sie ostro wnerwiłem:[ wczoraj na fotolie pusciłem 3 wycacane zdjęcia z tego przyjeli mi tylko 1 :[ i to to które najmniej mi sie podobało.. napisali że te 2 zdjęcia były excellent ale coś tam... coś tam... że skierowane są do różnych odbiorców i nie są zbyt neutralne.. przyznam że jedno rozmyłem troche motion blurem ale o to mi chodziło i było odjechane (wygladało jakby sie poruszało) co myślicie żeby im dzis znów je wysłać? może żona sie w nocy dziś recenzentowi lepiej w nocy spisała to mi przepuści te fotki..co ?
Ostatnio edytowane przez rachwal ; 27-09-2007 o 08:39 Powód: Automerged Doublepost