Strona 110 z 254 PierwszyPierwszy ... 1060100108109110111112120160210 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 091 do 1 100 z 2535

Wątek: Zarabianie na zdjeciach

Dopiero zaczyna Awatar jagódka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zeber Zobacz posta
    Jak długo czekacje na weryfikacje fotek w Big Stock Photo? Tydzień to już chyba przesada :eek:
    ok. 10 dni

Bywalec

Domyślnie

oj wróże Ci niezłą kariere na stockach
    obyś był dobrym wróżbitą
    wiecie co, ja jak odpalam mojego 'słabiaka' kompakta i rozkładam moje pierdułki: koszyczki, owoce, patyki, gałązki itp. itd. to czuję się jak w 7 niebie, to jest w sumie takie dziwne i jednocześnie świetnie się złożyło, że w moim wieku ()znalazłam takie coś dla siebie, co idzie po linii moich talentów (jestem plastykiem, ale nie po studiach niestety) oraz zainteresowania pracą twórczą, plastyczną oraz samodzielną, bez szefa oraz może przynieść mi zyski w przyszłości i to spore
    tylko czasem dopada mnie taki niepokój, że to wszystko to jest jakiś spisek, że oni mają już wszystkie moje dane personalne i jak przyjdzie co do czego, to mnie złapią, wsadzą we worek i wrzucą do Sekwany, a kasę zabiorą;DDD
    canon 400D+50mm /f1.8

Początki nałogu
    Miasto
    tu i tam...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotoaloja Zobacz posta
    tylko czasem dopada mnie taki niepokój, że to wszystko to jest jakiś spisek, że oni mają już wszystkie moje dane personalne i jak przyjdzie co do czego, to mnie złapią, wsadzą we worek i wrzucą do Sekwany, a kasę zabiorą;DDD
    LOL
    5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
    :: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
    :: Motywy wordpress

Coś już napisał
    Miasto
    Oleśnica/Wrocław

Domyślnie

Oj tym razem to ja się uśmiałem ))))

nie pękaj co najwyżej do wisły a że prądy nikłe to do brzegu zdołasz dopłynąć
    trzydziecha na karku +kicior+budżetowa stałka+ lampki softy i parasolki

Pełne uzależnienie Awatar pazurek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

hmm.. a spotkal sie ktos z takim powodem odrzucenia zdjecia na fotolii?

However, this photo has not been accepted yet due to one or more Editing issues:

* the information is not precise enough.
    * the information is incomplete
    * the index information does not correspond well to the photograph submitted
    * spelling mistakes

You have a few days to modify this information. If no modification is recorded, the photograph will be removed as well as information relating to it.

piotrzuraw
    Guest

Smile Witam

nowy jestem ale tego nie spotkalem, spisali sie dokladnie.

Bywalec

Domyślnie

i tak na dobry sen jeszcze dziś ślimaki za 1,5$ poszły!
    http://www.stockxpert.pl/browse.phtm...w&id=4410701no

ten dzień był dobry, good day, very good, to w nagrodę za wczorajszą posuchę
    nachwaliłam się już chyba dosyć, sorki, ale to naprawdę jest dla mnie kurde ważne, bo dużo się napracowałam przez te niecałe 2 miechy
    canon 400D+50mm /f1.8

piotrzuraw
    Guest

Wink Witam

Witam i pozdrawiam, czytam ten watek od dawna ale jakos do tej pory nie odzywalem sie. Zaczalem wieszac zdjecia do kilku agencji kilka miesiecy temu i mam jakies niewielkie doladowania. Ale ja nie o tym, mam pytanie odnosnie shutterstock, zdjecia mi nie przeszly i od dluzszego czasu mam taki komunikat :
    Uploading has been disabled after review of your initial uploaded photos. We hope that you develop your skills and return to us at a later date. In the mean time, you can still post banners or refer photographers to Shutterstock and make money from your referals! - i niebardzo wiem co zrobic moze ktos z was mi doradzi. Dzieki:-P

Karolwe
    Guest

Domyślnie

Witam od rana sie ostro wnerwiłem:[ wczoraj na fotolie pusciłem 3 wycacane zdjęcia z tego przyjeli mi tylko 1 :[ i to to które najmniej mi sie podobało.. napisali że te 2 zdjęcia były excellent ale coś tam... coś tam... że skierowane są do różnych odbiorców i nie są zbyt neutralne.. przyznam że jedno rozmyłem troche motion blurem ale o to mi chodziło i było odjechane (wygladało jakby sie poruszało) co myślicie żeby im dzis znów je wysłać? może żona sie w nocy dziś recenzentowi lepiej w nocy spisała to mi przepuści te fotki.. co ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotrzuraw Zobacz posta
    Uploading has been disabled after review of your initial uploaded photos. We hope that you develop your skills and return to us at a later date. In the mean time, you can still post banners or refer photographers to Shutterstock and make money from your referals! - i niebardzo wiem co zrobic moze ktos z was mi doradzi. Dzieki:-P
    Miesiac przerwy Odczekaj, zrob lepsze i zapodaj na SS ...

Cytat Zamieszczone przez pazurek Zobacz posta
    hmm.. a spotkal sie ktos z takim powodem odrzucenia zdjecia na fotolii?
    Z tresci wynika, ze slowa kluczowe opisujace zdjecie byly malo precyzyjne.
    Ostatnio edytowane przez rachwal ; 27-09-2007 o 08:39 Powód: Automerged Doublepost

Strona 110 z 254 PierwszyPierwszy ... 1060100108109110111112120160210 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów