No przecież pisaliśmy o stole beż cieniowym. Można też mocniej oświetlić tło za obiektem generalnie duuuuużo światła i tyle.
No przecież pisaliśmy o stole beż cieniowym. Można też mocniej oświetlić tło za obiektem generalnie duuuuużo światła i tyle.
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
A tak przy okazji zdjęcie tego ręczniczka papierowego jest paskudne![]()
Spoko majonez! Ja mojej dziewczynie zakladalem kilka dni temu konto, obrobilem 10 fotek takich sobie "na szybko" wygladaly na takie ktore "przejda" no i odrzut podania nastapil 0/10 ... po czym stwierdzilem ze sam wysle te same foty do mojego folio no i weszly 4/10 bez problemu (pewnie gdybym ponowil to jeszcze z 3 by weszly) ... Do czego zmierzam, zauwazylem, ze czesto wiecej moich zdjec odrzucaja jak wysylam wieczorem, a jak wysle batcha o poranku to jakos odnotowuje laskawsze oko oceniaczy ;-) Ale moze to tylko przypadek ...
gdzie te miliony, ech, zaglądam na moje portfolio codziennie na każdym stocku, szczerze mówiąc zbiera mnie już na wymioty jak patrzę wciąż na te same zdjęcia własnej produkcji, o przecież istnieje jakaś granica wytrzymałości wrażliwego oka na powtarzalność obrazu graniczącą z paranoją;D
wyślę jeszcze może to co mam zaległego na dysku i może jakiś spory oddech by się przydał...
zajrzę po tygodniu a tam kurdeż same $$$$$$$, ten widok by mnie chyba nie znudził![]()
canon 400D+50mm /f1.8