Strona 99 z 254 PierwszyPierwszy ... 4989979899100101109149199 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 981 do 990 z 2535

Wątek: Zarabianie na zdjeciach

Uzależniony Awatar Qbexus
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

No przecież pisaliśmy o stole beż cieniowym. Można też mocniej oświetlić tło za obiektem generalnie duuuuużo światła i tyle.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Qbexus Zobacz posta
    No przecież pisaliśmy o stole beż cieniowym. Można też mocniej oświetlić tło za obiektem generalnie duuuuużo światła i tyle.
    dokładnie. Tak jak pisałem kilka postów wcześniej - skocz do castoramy i zaopatrz się w mleczną, półprzeźroczystą pleksę - w zupełności wystarczy.
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Dopiero zaczyna Awatar Mixer
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    ..i zaopatrz się w mleczną, półprzeźroczystą pleksę - w zupełności wystarczy.
    Lub w "Hips" grubości 1mm dostępnego w większości pracowniach reklamy/hurtowniach plexi. Jest dwustronny matowy i połysk. 1x2m kosztuje ok 40pln i starczy na lata...
    Polecam jeśli stosujesz tradycyjne oświetlenie przedmiotu a nie od spodu.

Uzależniony Awatar Qbexus
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

A tak przy okazji zdjęcie tego ręczniczka papierowego jest paskudne

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Qbexus Zobacz posta
    A tak przy okazji zdjęcie tego ręczniczka papierowego jest paskudne
    tak to prawda

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bartosz108 Zobacz posta
    tak to prawda
    to samo przyszło mi na myśl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotoaloja Zobacz posta
    niestety mogę próbować na shutterstock dopiero za miesiąc
    Spoko majonez! Ja mojej dziewczynie zakladalem kilka dni temu konto, obrobilem 10 fotek takich sobie "na szybko" wygladaly na takie ktore "przejda" no i odrzut podania nastapil 0/10 ... po czym stwierdzilem ze sam wysle te same foty do mojego folio no i weszly 4/10 bez problemu (pewnie gdybym ponowil to jeszcze z 3 by weszly) ... Do czego zmierzam, zauwazylem, ze czesto wiecej moich zdjec odrzucaja jak wysylam wieczorem, a jak wysle batcha o poranku to jakos odnotowuje laskawsze oko oceniaczy ;-) Ale moze to tylko przypadek ...

Bywalec

Domyślnie

gdzie te miliony, ech, zaglądam na moje portfolio codziennie na każdym stocku, szczerze mówiąc zbiera mnie już na wymioty jak patrzę wciąż na te same zdjęcia własnej produkcji, o przecież istnieje jakaś granica wytrzymałości wrażliwego oka na powtarzalność obrazu graniczącą z paranoją;D
    wyślę jeszcze może to co mam zaległego na dysku i może jakiś spory oddech by się przydał...
    zajrzę po tygodniu a tam kurdeż same $$$$$$$, ten widok by mnie chyba nie znudził
    canon 400D+50mm /f1.8

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rachwal Zobacz posta
    Spoko majonez! Ja mojej dziewczynie zakladalem kilka dni temu konto, obrobilem 10 fotek takich sobie "na szybko" wygladaly na takie ktore "przejda" no i odrzut podania nastapil 0/10 ... po czym stwierdzilem ze sam wysle te same foty do mojego folio no i weszly 4/10 bez problemu (pewnie gdybym ponowil to jeszcze z 3 by weszly) ... Do czego zmierzam, zauwazylem, ze czesto wiecej moich zdjec odrzucaja jak wysylam wieczorem, a jak wysle batcha o poranku to jakos odnotowuje laskawsze oko oceniaczy ;-) Ale moze to tylko przypadek ...
    może dyskryminacja płci pięknej?

a rano wysyłałeś w weeekend czy w środku tygodnia (idąc tą teorią :P)... trzeba spróbować :P

Robert

Strona 99 z 254 PierwszyPierwszy ... 4989979899100101109149199 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów