Jak zrobisz fotkę w stylu blue green boxu to niestety najprawdopodobniej dostaniesz zafarb na krawędziach obiektu i będzie kicha.
Jak zrobisz fotkę w stylu blue green boxu to niestety najprawdopodobniej dostaniesz zafarb na krawędziach obiektu i będzie kicha.
No przecież pisaliśmy o stole beż cieniowym. Można też mocniej oświetlić tło za obiektem generalnie duuuuużo światła i tyle.
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
A tak przy okazji zdjęcie tego ręczniczka papierowego jest paskudne![]()
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
gdzie te miliony, ech, zaglądam na moje portfolio codziennie na każdym stocku, szczerze mówiąc zbiera mnie już na wymioty jak patrzę wciąż na te same zdjęcia własnej produkcji, o przecież istnieje jakaś granica wytrzymałości wrażliwego oka na powtarzalność obrazu graniczącą z paranoją;D
wyślę jeszcze może to co mam zaległego na dysku i może jakiś spory oddech by się przydał...
zajrzę po tygodniu a tam kurdeż same $$$$$$$, ten widok by mnie chyba nie znudził![]()
canon 400D+50mm /f1.8
To nie sprawdzaj co kilka minut swojego portfolio tylko ten czas przeznaczaj na fotografowanie, planowanie, wyszukiwanie nowych niekonwencjonalnych pomysłów na zdjęcia.
Dopiero gdy będziesz miała portfolio z minimum 1000 dobrych zdjęć z pewnością będziesz miała błogi uśmiech na twarzy sprawdzając stan swojego konta![]()
5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
:: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
:: Motywy wordpress