fotoaloja dziekuje za odpowiedź, czy możesz podać kilka swoich linków, chciałbym zobaczyc jak dajesz sobie rade ze zdjęciami.ktoś tu wyżej pytał o to czy CanonPowerShot S3 IS to jest porywanie się z motyką na słońce ....
ja mam Canon PowerShot S2 IS i fotki mi już niezłe wychodzą, chyba jak się chce, to się z aparatu wyciśnie 'to i owo', ale ja doświadczenia nie mam, to mój pierwszy aparat
Pozdrawiam wszystkich
http://en.fotolia.com/p/200396706
tu jest większość moich dotychczas napstrykanych fotek, niektóre tylko mi odrzucili, za to downloadów na razie niet, ale galeria jest młodziutka więc jestem dobrej myśli
a fotki mi na serio wychodzą coraz lepsze, aparat nie jest zły, kwestia nauczenia sięi wprawy
![]()
fotoaloja: fajne masz pomysly, widze ze sie nie poddajesz wiec mysle ze bedzie to twoje intratne hobbyoby tak dalej. u mnie fotolia najgorzej wypada w ogolnym rozrachunku, istock rulezzz
![]()
nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała żeby to co piszesz się spełniło, jestem okropnie zdeterminowana aby zarabiać niezależnie, bez szefa i innego ciecia nad uchem oraz żeby w ogóle zarabiać więcej i na dodatek żeby ta praca była przyjemnaotoaloja: fajne masz pomysly, widze ze sie nie poddajesz wiec mysle ze bedzie to twoje intratne hobby
te fotki dają nadzieję na to![]()
fotoaloja, a powiedz jakie masz oświetlenie, po to chyba nawet ważniejsze ;], a zdjęcia masz na prawdę ciekawe.
350D
fotoaloja, fotki masz bardzo fajne, to prawda ze w miare czasu wszystkiego sie uczymy, aha dobra wiadomość !!! na dreamie masz 1d.
Pozdrawiam i zycze aby czesciej sciagali.
dzieki za komplementa
mam dwie lampy halogenowe 500V kupione w sklepie z artykułami budowalnymi, te polecane w innych wątkach, tanio to wychodzi i to pewnie jest nawet za dużo, nie znam się, ale jak już kupiłam to kupiłam, nie lubię się rozdrabniać i latać po sto razy;P
a z góry doświetlam zwykłą lampką z żarówką 125
zatem ogólnie mocno świecę
na dreamie wiem że mam ten 1d, jakoś przedwczoraj ktoś kupił te winogronka
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
jak to się robi te linki w stopce
sprawdzam podpis
znowu sprawdzam
a wy pokażcie swoje fotki też, a co to
;P
Ostatnio edytowane przez fotoaloja ; 01-09-2007 o 22:15 Powód: Automerged Doublepost
canon 400D+50mm /f1.8
Witam wszystkich,
dla tych którzy pracują w PS i jeszcze tego nie znają, radze poczytać ten wątek dobra rzecz,
http://www.cyberfoto.pl/panasonic/51...ry-filters.htm
mam nadzieje ze sie przyda.
Pozdrawiam