Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2535

Wątek: Zarabianie na zdjeciach

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tatoke Zobacz posta
    jesli chcesz zweryfikowac konto MUSISZ dodać karte kredytową i weryfikacja nastepuje przy jej użyciu.
    ... badz karta platnicza z mozliwoscia placenia przez siec czyli taka, ktora posiada numer CVC (3 cyfry po numerze karty). Przyklad, karta Visa Electron w Inteligo.

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rachwal Zobacz posta
    ... badz karta platnicza z mozliwoscia placenia przez siec czyli taka, ktora posiada numer CVC (3 cyfry po numerze karty). Przyklad, karta Visa Electron w Inteligo.
    No to chyba nie do końca tak jest - własnie sprawdziłem kartę Visa Electron - na karcie jest numer CVC i paypal nie zaakceptował karty..

Pozdr
    Artur
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Uzależniony Awatar dentharg
    Miasto
    Tomaszów Maz/Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
    No to chyba nie do końca tak jest - własnie sprawdziłem kartę Visa Electron - na karcie jest numer CVC i paypal nie zaakceptował karty..

Pozdr
    Artur
    Ja specjalnie po to założyłem allegrową Allekarte debetową.
    Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy

Domyślnie

Pozdr
    Artur
    No nie wiem, ja mam VE i nie mam z nia nigdzie problemow. Co znaczy "nie zaakceptowal" ? Moze nie mozesz nia placic w sieci ? Chyba mozna zablokowac platnosci bezgotowkowe, wiec moze tu jest problem ...

Domyślnie

Pozdr
    Artur
    Zwracam honor. Znajoma wczoraj zakladala konto na PP uzywajac Visa z BZ WBK no i niestaty nie poszlo (mimo iz byl CVC). Bedziemy to wyjasniac z bankiem, normalnie trzeci swiat!

Z tym, ze ja mowilem o Inteligo, VE z Inteligo posiada mozliwosc "placenia w sieci"

tatoke
    Guest

Domyślnie

[QUOTE=arturs;359202]No to chyba nie do końca tak jest - własnie sprawdziłem kartę Visa Electron - na karcie jest numer CVC i paypal nie zaakceptował karty..

W przypadku Elektron przedplaconej nalezy miec conajmniej 10.00 PLN wplacone na konto karty, inaczej nie da sie przeprowadzic probnej transakcji przy rejestracji.

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tatoke Zobacz posta
    W przypadku Elektron przedplaconej nalezy miec conajmniej 10.00 PLN wplacone na konto karty, inaczej nie da sie przeprowadzic probnej transakcji przy rejestracji.
    Zapewniam cię że na koncie jest znacznie więcej niż 10 zł
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Dargrim
    Guest

Domyślnie

Witam, z informacji jakie otrzymałem w swoim banku wynika, że sytuacja z kartami jest trochę bardziej skomplikowana. Są Karty "płaskie" i "wypukłe". Jeśli masz kartę "wypukłą" możesz dokonywać transakcji w Internecie, jeśli "płaską" to nie. Widocznie tak jest w tym wypadku. A jak odróżnić jedną od drugiej to nie pytajcie - najlepiej zapytać w banku.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dargrim Zobacz posta
    Witam, z informacji jakie otrzymałem w swoim banku wynika, że sytuacja z kartami jest trochę bardziej skomplikowana. Są Karty "płaskie" i "wypukłe". Jeśli masz kartę "wypukłą" możesz dokonywać transakcji w Internecie, jeśli "płaską" to nie. Widocznie tak jest w tym wypadku. A jak odróżnić jedną od drugiej to nie pytajcie - najlepiej zapytać w banku.
    Racja, takowy podzial istnieje, tylko, ze to czy mozesz nia placic w sieci zalezy tylko i wylacznie od Twojego banku. Ja, jako bidok, dysponuje jedynie kartami "plaskimi", ktorymi moge placic w sieci, gwarantuje mi to bank, Inteligo, po prostu karta VE w Inteligo posiada taka "wlasciwosc"

Prosze poczytac : http://www.inteligo.pl/infosite/ofer...a-electron.htm

Uprawnienia umieszczania postów