na wszystkich stockach jestem fotoaloja, tak jak tu, więc zapraszam do moich galerii, można nawet ściągać moje fotki, najlepiej te najbardziej badziewiaste;PPPPPPP;Dfotoaloja - pokaz fotki ;] ja na 123RF jeszcze nie mam żadnego downloadu...
nie wiem czy to do mnie czy do pixselmana, ale jeśli do mnie, bo akurat mam w porftolio fotki owoców z wodą, to już mówię, że po prostu spryskałam owoce wodą i mam za telewizorem takie mini studio, gdzie na białym tle strzelam fotki. dosyć mocno się nad tym białym tłem 'znęcam', dlatego może jest takie białe. wcześniej w tym wątku była rozmowa o uzyskiwaniu białego tła, zresztą ja ją zaczęłam, jak coś to pytaj jeszcze, ale ja robię dokładnie to samo co wszyscy czyli 'przepalam' fotkę i ewentualnie potem jeszcze poprawiam w PSPS2: możesz napisać jak robisz te wszystkie zdjęcia z wodą? jak uzyskujesz takie białe tło, akwarium masz oklejone białymi plakatami ? ;]
dziś w nocy kolejny download
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
ktoś tu wyżej pytał o to czy CanonPowerShot S3 IS to jest porywanie się z motyką na słońce ....
ja mam Canon PowerShot S2 IS i fotki mi już niezłe wychodzą, chyba jak się chce, to się z aparatu wyciśnie 'to i owo', ale ja doświadczenia nie mam, to mój pierwszy aparat
robert
tam chyba mało strasznie płaci się za zdjęcie, bo od fotki mam $0,36, a niby jest 50% od downloada?wejdź na 'my earnings' czy jakoś tak i tam będziesz miała podaną kwotę w usd
hm