Strona 85 z 254 PierwszyPierwszy ... 3575838485868795135185 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 841 do 850 z 2535

Wątek: Zarabianie na zdjeciach

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mala Zobacz posta
    Kto z Was wie na jakich stockach nie trzeba okazac jakiego kolwiek dokumentu tozsamisci??
    ????
    Jak to? a kasę przeleją na konto "Mała" w jakimś banku
    Na wszystkich trzeba pokazać prawdziwy dokument tożsamości..
    Pozdr
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Mala
    Guest

Domyślnie

haha. nie do jakigos :P. Pytalam sie poniewaz Alzail powiedzial ze nie na kazdym potrzebny jets dokument...

pixelman
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pazurek Zobacz posta
    proponuje zmienic linki do stockow na takie ktore by przekierowywaly na Twoje porfolio, albo chociaz ustawialy "referera"... no chyba ze tak po prostu chciales bezinteresownie zareklamowac te serwisy
    Oczywiście miałem ustawione linki na referal lecz niestety zostały usunięte nie wiem słusznie czy nie ale trudno, zło konieczne.
    Jeśli chodzi o zarabianie na poleconych to fakt coś się tam zarabia jakieś marne centy, lecz nie uważam że to coś złego.
    Ja osobom prze ze mnie referowanym staram się zawsze to jakoś wynagrodzić (pomagać) przynajmniej na początku swojej stockowej przygody. Ale cóż regulamin. W takim razie zapraszam na moją stronę której adres podaje w stopce
    a na której w zakładce ciekawe linki są adresy do bardziej opłacalnych Stocków.
    Referowanych nie zostawię na łasce losu.

Uzależniony
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
    ????
    Jak to? a kasę przeleją na konto "Mała" w jakimś banku
    Na wszystkich trzeba pokazać prawdziwy dokument tożsamości..
    Pozdr
    hmm jak się rejestrowałem na stocki to tylko chyba w 2 czy 3 chcieli paszport..., może przy wypłacaniu będzie potrzebny, ale póki co nie musiałem wysyłać paszportu do wszystkich.

PS: pixelman, twoja strona się super rozłazi w FX

PS2: szukałem na StockXpert 15minut funkcji reupload i nie znalazłem... czy mógłby mi ktoś napisać co po kolei zrobić żebym nie musiał jeszcze raz wysyłać tych samych zdjęć (miałem tylko poprawić słowa kluczowe)
    Ostatnio edytowane przez Alzail ; 29-08-2007 o 00:24
    350D

Bywalec

Domyślnie

hej, przymierzam się do rejestracji na shuterstocku, może jakieś dwa słowa podpowiecie, jak przebiega ta rejestraja tam, czy są jakieś niespodzianki i czy mi się wydaje czy też jest tak, że jak się nie "dostanę" tam no to dopiero za 3 miesiące można się ponownie rejestrować???
    w sumie nie wiem o co jeszcze pytać, ale tak piszę, bo dawno nie pisałam tu
    pozdrawiam i powiem, że 1 dwa downloady mam, ale to na razie wszystko i jest to zdecydowanie za mało jak na moje rosnące z wiekiem potrzeby finansowe, ale nie tracę ducha i wydaje mi się, że moje fotki są coraz lepsze
    pozdros raz jeszcze
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    *pierwsze dwa downlowady
    Ostatnio edytowane przez fotoaloja ; 30-08-2007 o 18:03 Powód: Automerged Doublepost

Początki nałogu
    Miasto
    tu i tam...

Domyślnie

jest spoko. Jezeli dobrze pamiętam to trzeba im wysłać 10 przykładowych zdjęć. Jak Cię odrzucą to musisz czekać chyba miesiąc na kolejną próbę. Przyłóż się do tych pierwszych 10 fotek i wszystko będzie ok. Najważniejsze aby były dobre od strony technicznej (szumy, artefakty...)
    Jak juz przebrniesz rejestracje to zobaczysz potencjał SS Zdjecie zaakceptowane = zdjęcie sprzedane
    5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
    :: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
    :: Motywy wordpress

Bywalec

Domyślnie

no bardzo bym chciała już coś w końcu odczuć te zarobki. połowę urlopu przeznaczyłam na te' st(h)ocki-klocki'
    "pierwsze foty za płoty" mam, ale teraz w końcu przydałoby się zarabiać na tym a nie się tylko zachwycać swoją twórczością;P
    w sumie to z tymi artefaktami to nie jestem w stanie ich wyczaić, może też zależy wiele od tego na jakim komputerze oceniający akurat pracuje, zauważcie, że w komputerze z gorszą kartą graficzną fotki prezentują się gorzej, prosta zależność i być może ma wpływ również na ocenę naszych fotek
    tak sobie myślę

Bywalec Awatar Sielan
    Miasto
    Polska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Alzail Zobacz posta

...

PS2: szukałem na StockXpert 15minut funkcji reupload i nie znalazłem... czy mógłby mi ktoś napisać co po kolei zrobić żebym nie musiał jeszcze raz wysyłać tych samych zdjęć (miałem tylko poprawić słowa kluczowe)
    Jeśli są na liście Twoich fotek z czerwoną kropką, kliknij edit i usuń nieakceptowane słowa kluczowe. Jeśli ich nie ma, po prostu wrzuć fotki ponownie.
    30D + szpargały

Bywalec

Domyślnie

mam kolejne 2 downloady, hura!, teraz kurde nic nie rozumiem z tych kwot, jak to się sprawadza jaką wielkość zdjęcia pobrano?
    np. na tym stocku 123 jest w/g mnie badziewiasto nieczytelnie pod względem finansów, nie rozumiem tam nic

Uzależniony
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sielan Zobacz posta
    Jeśli są na liście Twoich fotek z czerwoną kropką, kliknij edit i usuń nieakceptowane słowa kluczowe. Jeśli ich nie ma, po prostu wrzuć fotki ponownie.
    fotki mają żółty znaczek, po kliknięciu pisze żeby usunąć znaki, usunąłem dałem submit i dalej taki sam kolor... chyba je jeszcze raz wrzucę i z głowy..

fotoaloja - pokaz fotki ;] ja na 123RF jeszcze nie mam żadnego downloadu...
    350D

Strona 85 z 254 PierwszyPierwszy ... 3575838485868795135185 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów