Strona 82 z 244 PierwszyPierwszy ... 3272808182838492132182 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 811 do 820 z 2535

Wątek: Zarabianie na zdjeciach

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Nemeo
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pixelman Zobacz posta
    Czy wiecie może co się dzieje na Stocxpert ?. Moje foty czekają w kolejce na akceptację już tydzień .Tego jeszcze nie grali..
    U mnie jest dokładnie to samo.

pixelman
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeo Zobacz posta
    U mnie jest dokładnie to samo.
    Dziękuje to znaczy że są problemy. Trudno trzeba czekać.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Alzail Zobacz posta
    Mam pytanie ;] czy w StockXpert jak odrzucili mi zdjęcie i napisali żebym wyrzucił nazwy firmowe z opisu da się jakoś tym fotkom zmienić status na "pending" czy muszę od nowa je uploadować?
    W takim przypadku trzeba oczywiście usunąć znaki i załadować je z powrotem jako reuploading jest taka opcja. Zresztą na Stockxpert masz to napisane po polsku dobrze poszukaj

pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez pixelman ; 28-08-2007 o 11:14 Powód: Automerged Doublepost

Uzależniony
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Mam pytanie ;] czy w StockXpert jak odrzucili mi zdjęcie i napisali żebym wyrzucił nazwy firmowe z opisu da się jakoś tym fotkom zmienić status na "pending" czy muszę od nowa je uploadować?
    350D

Pełne uzależnienie Awatar pazurek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

pozdrawiam
    proponuje zmienic linki do stockow na takie ktore by przekierowywaly na Twoje porfolio, albo chociaz ustawialy "referera"... no chyba ze tak po prostu chciales bezinteresownie zareklamowac te serwisy

nyk
    Guest

Domyślnie

Witam. Mam okazje przejść na IS na exclusive, ale niestety mam dokładnie 6 zdjęc na dreamstime i musze czekać jeszcze 4 miesiące aż będe je mógł usunąć.IS wymaga aby na innych RF stokach nie sprzedawać żadnych zdjęć. Nie wiem czy ryzykować i przejść na exclusive czy może lepiej poczekać te kilka miesięcy. Może ktoś wie jakie są ewentualne konsekwencje i czy może były już przypadki ukarania za złamanie regulaminu?

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pazurek Zobacz posta
    proponuje zmienic linki do stockow na takie ktore by przekierowywaly na Twoje porfolio
    Z tym sie zgodze.

albo chociaz ustawialy "referera"
    A z tym sie nie zgodze bo za referowanie dostaje sie jakies tam grosze, czyli zarabia na clickach z forum przez taki referer, czyli pkt 8 Regulaminu sie klania. Co innego bezinteresowne polecenie serwisu na ktorym kazdy robiacy zdjecia moze probowac cos sprzedac a co innego zarabianie dzieki forum na takim "polecaniu" .

pixelman
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pazurek Zobacz posta
    proponuje zmienic linki do stockow na takie ktore by przekierowywaly na Twoje porfolio, albo chociaz ustawialy "referera"... no chyba ze tak po prostu chciales bezinteresownie zareklamowac te serwisy
    Oczywiście miałem ustawione linki na referal lecz niestety zostały usunięte nie wiem słusznie czy nie ale trudno, zło konieczne.
    Jeśli chodzi o zarabianie na poleconych to fakt coś się tam zarabia jakieś marne centy, lecz nie uważam że to coś złego.
    Ja osobom prze ze mnie referowanym staram się zawsze to jakoś wynagrodzić (pomagać) przynajmniej na początku swojej stockowej przygody. Ale cóż regulamin. W takim razie zapraszam na moją stronę której adres podaje w stopce
    a na której w zakładce ciekawe linki są adresy do bardziej opłacalnych Stocków.
    Referowanych nie zostawię na łasce losu.

Uzależniony
    Miasto
    Koszalin i okolice

Domyślnie

Vitez nie jesteś zbyt zasadniczy z tymi groszami ???

Pełne uzależnienie Awatar pazurek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Tzn za samo wejscie po linku z refererem sie raczej nic nie dostaje, trzeba zalozyc sobie konto i zaczac kupowac/sprzedawac zeby polecajacy cos zyskal. Tak czy siak, spoko, zeby nie naruszac regulaminu mozna podac link do portfolio i wszyscy beda szczesliwi.

Mala
    Guest

Domyślnie

Kto z Was wie na jakich stockach nie trzeba okazac jakiego kolwiek dokumentu tozsamisci??

Strona 82 z 244 PierwszyPierwszy ... 3272808182838492132182 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów