Ja jeszcze nie jestem zalogowana, ponewaz narazie czytam i pytam. Padlo tutaj takie pytane jak pieniadze sa wyplacane w $ czy w PLN i nie znalazlam na nie odpowiedzi. Moze mi powiecie. I w jaki sposob mam sie rozliczyc (chodzi mi o podatek) skoro juz nie ma pitu 53???![]()
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
zacznij zarabiac - potem martw sie o podatek
Witam wszystkich. Przyglądałam się całej dyskusji na temat stocków i też postanowiłam spróbować. Jak na razie zapisałam sie na fotolię. Czekam na aprobatę zdjęć. Do kilku muszę zastosować Model Agreement i tu mam pytanie. Na samym dole tej umowy jest miejsce na podpis świadka. Czy zawsze jest on niezbędny? A co w sytuacji, gdy nie było świadków?
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
Witam wszystkich forumowiczow,
Cały ten wątek przeczytałem od dechy do dechy, bardzo mnie zainteresowało zarabianie na zdjęciach, jednak mam pewien problem: Jestem szczęśliwym posiadaczem znakomitego Canon S3 IS. Czy jest ktos ze szczęślwców taki jak ja i udaje się sprzedawać zdjęcia na którymś z portali?
Pytam dlatego że nie jestem pewien czy jest sens porywać się z motyką na księżyc.
Mam takie pytanie : o jakiej tematyce zamieszczacie zdjęcia na stockach ? / proszę wymienić w waszym przypadku 3 najbardziej "chodliwe" tematy zdjęć /.
Czy wiecie może co się dzieje na Stocxpert ?. Moje foty czekają w kolejce na akceptację już tydzień .Tego jeszcze nie grali..
pozdrawiam
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
W moim przypadku są to owoce wpadające do wody, dekoracje świąteczne i przedmioty na białym tle.
Ale generalnie na stockach prym wiodą tematy biznesowe, ludzie, fitness i tym podobne
pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez pixelman ; 28-08-2007 o 10:51 Powód: Automerged Doublepost