ojeja, czy was też tak maglowali na istocku przy rejestracji jak mnie, normalnie szok, ciągle jedna fotka jest zła, wymieniam i wymieniam a im ciągle źle czy to tak tam jest?
![]()
ojeja, czy was też tak maglowali na istocku przy rejestracji jak mnie, normalnie szok, ciągle jedna fotka jest zła, wymieniam i wymieniam a im ciągle źle czy to tak tam jest?
![]()
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
ja musiałem dwa razy zmieniać po jednej fotce
350D
no ja mam dwie dobre, a jedną już 3 raz wymieniałam
istock to pikuś w porównaniu z zakwalifikowaniem się na shutterstocka, jeśli już jakimś cudem nie doczepią sie do szumów to zawsze zostaje poor light i popraw balans bieli, hehe
no to dobrze, że się również zarejestrowałam na "młodszych" i łagodniejszych stockach, bo bym chyba się zniechęciła, jakby wszędzie tak ostro oceniali
na szuter jeszcze nie wysyłam, czekam na paszport i nazbieram trochę lepszych fotek
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
uf, w końcu mnie przyjęli![]()
Ostatnio edytowane przez fotoaloja ; 22-08-2007 o 09:03 Powód: Automerged Doublepost
Hallo, hallo, tak se czytam ... to na ShutterStocku taki przesiew jest ?Bo to moj pierwszy stock, spodobalo mi sie i wlasnie zarejestrowalem sie na iStock'u, zobaczymy jak tam jest, proces rejestracyjny troche uciazliwy, ale rozumiem to!
Gdzie jest "latwiej" niz na SS, jesli chodzi o akceptacje zjec ?Bo te 10/20% odrzutkow moglbym jeszcze komus / gdzies sprzedac :P
Prawie wszędzie jest łatwiej. Tylko Istock ma podobne lub surowsze wymagania.
hmmmm, zyje chyba w nieswiadomosci ;>
pewnie to pytanie juz padlo, ale zaryzykuje: gdzie jeszcze dobrze placa (w sensie duze community kupuje) ? ( rozumiem, ze Twoja stopka jest godna polecenia ? )
Na shutters najlepiej. Na Istock średnio na zdjęcie wychodzi podobnie, ale tam są limity i wolniej się buduje portfolio. Reszta też OK ( Z wyjątkiem bigstock, gdzie mi wybitnie nie idzie, ale inni sobie chwalą)