Routlaw dzieki
mario - te same zdjecia mozesz slac do kilku stockow, Ty decydujesz co wysylasz, admini decyduja co ich zdaniem sie nadaje a co nie. roznie to bywa.
dazz - wszystkie zdjecia robilam Nikonem Coolpixem 5700 - 4,9 mp. do grudnia zeszlego roku "swiecilam" swiatlem dziennym, tylko na takie bylo mnie staci odpowiadalo mi ono.
w grudniu 2005 kupilam namiot bezcieniowy i 2 lampy blyskowe - nowe przezycie i nauka dla matki
14 wrzesnia br kupilam Canona 400D i znowu nauka... ale jaka przyjemna
dotychczasowy dorobek to w 99% martwa natura, teraz planuje opanowanie sztuki portretow i zdjec ludziwczesniej mialam ograniczenia sprzetowe, teraz sprobuje, najwyzej poddam sie i padne...
stocki kochaja zdjecia ludzi, mozna na nich najwiecej zarobic, niestety nie mialam takiej mozliwosci.
admini zwracaja uwage na oswietlenie glownie, szumy, kompozycje, "przydatnosc" stockowa.
mam juz troche doswiadczenia w tej materii, na poczatku irytowaly mnie "odrzuty", myslalam, ze robie swietne zdjeciaale jak poogladalam galerie innych uzytkownikow to wiem, ze jestem CIENKIbolek, tak czy siak robie swoje i dobrze na tym wychodze.
polecam taka forme zarobkowania
mario mozna![]()