wiem ze ortografia kuleje bo jestem dyslektykiem chodzi mi o szprzet
ps. dzienki za linki
wiem ze ortografia kuleje bo jestem dyslektykiem chodzi mi o szprzet
ps. dzienki za linki
5dmk III 6D 17-40/4 24-70 2.8 70-200/2.8 is ex580II DP-600 epson l800 mavic
Firefox 2.0 jest darmowy a ma autokorekte. Dysleksja nie jest wymowka![]()
Wystarczy sie postarac.
http://www.bykom-stop.avx.pl/czymsprawdzac.html
Wypowiedz sponsorowana przez Punkt 6 Regulaminu:
"Ortografia - każdy piszący na forum powinien dokładnie sprawdzić pisownie przed wysłaniem posta. JEDNAK nie tolerowane będzie zwracanie uwagi na ortografie innych forumowiczow (od tego są prywatne wiadomości). Należy unikać niechlujnego pisania wiadomości. Jeżeli szanujesz czas i wiedzę innych użytkowników Forum i chcesz od nich otrzymać odpowiedź, zadbaj o schludny i poprawny ortograficznie wygląd swojej wiadomości. Dopuszczamy pisanie bez polskich liter."
hmmm racja ja nie ubiegałam sie o to żeby ludzie płacili za to ze robie zdjęcia z pasją a teraz faktycznie dostaje za to pieniądze i bynajmniej nie mówie tu o weselach, portrety dziecięce cieszą sie olbrzymim powodzeniem. Przedemną jeszcze długa droga, okres praktyki nauki ale wiele mnie juz fotografia nauczyła i tego przedewszystkim radze sie najpierw trzymać, zarobek hmmm być moze kiedyś przyjdzie![]()
To chyba najpiękniejsze co może być - robić z pasją to co się kocha i jeszcze zarabiać na tym na życie![]()
Pewnie ju to bylo na w tym temacie. Zalogowałam sie do shutterstocka, tyle ze problem polega na tym, ze nie mam aktualnego paszportu.Co mam zrobic zeby przyjeli moja oferte (tzn. zebym mogla zaladowac moje zdjecia)?
Wymienic paszport. Nie przyjmuja dowodow.