No właśnie, ale oznacza zamknięcie sobie drogi do publikacji tych fot w innych stockach, a Fotolia nie jest jedyna na świecie![]()
No właśnie, ale oznacza zamknięcie sobie drogi do publikacji tych fot w innych stockach, a Fotolia nie jest jedyna na świecie![]()
Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy
Dokladnie - Moim zdaniem Dobrze masz zaznaczone, a zdjecia trzymaj na "wszystkich" stock'ach.
witam
moze dostaniem starz w lokalniej gazecie jak na razie jestem za afriko wiec mam kilka pytań :
jestem zielony w reporterce
niem mam super sprzetu ale jest lepszy od sprzetu w redakcji lunix ( chyba )
ma pytanie czy nie znacie jakieś strony z fotkami z reporterki to by mi pomogło jak zarobiem to chcem sobie kupić 50/1,8 i Tumax DPT386AFZ ( wiem lepiej canona ale nie starz mnie na niego ) a potem T17-50/2,8 i C 70-200/4
5dmk III 6D 17-40/4 24-70 2.8 70-200/2.8 is ex580II DP-600 epson l800 mavic
Nie mogę sobie darować OT: najpierw odrób zaległości z polskiegowitam
moze dostaniem starz w lokalniej gazecie jak na razie jestem za afriko wiec mam kilka pytań :
jestem zielony w reporterce
niem mam super sprzetu ale jest lepszy od sprzetu w redakcji lunix ( chyba )
ma pytanie czy nie znacie jakieś strony z fotkami z reporterki to by mi pomogło jak zarobiem to chcem sobie kupić 50/1,8 i Tumax DPT386AFZ ( wiem lepiej canona ale nie starz mnie na niego ) a potem T17-50/2,8 i C 70-200/4![]()
wiem ze ortografia kuleje bo jestem dyslektykiem chodzi mi o szprzet
ps. dzienki za linki
5dmk III 6D 17-40/4 24-70 2.8 70-200/2.8 is ex580II DP-600 epson l800 mavic
Firefox 2.0 jest darmowy a ma autokorekte. Dysleksja nie jest wymowka![]()
Wystarczy sie postarac.
http://www.bykom-stop.avx.pl/czymsprawdzac.html
Wypowiedz sponsorowana przez Punkt 6 Regulaminu:
"Ortografia - każdy piszący na forum powinien dokładnie sprawdzić pisownie przed wysłaniem posta. JEDNAK nie tolerowane będzie zwracanie uwagi na ortografie innych forumowiczow (od tego są prywatne wiadomości). Należy unikać niechlujnego pisania wiadomości. Jeżeli szanujesz czas i wiedzę innych użytkowników Forum i chcesz od nich otrzymać odpowiedź, zadbaj o schludny i poprawny ortograficznie wygląd swojej wiadomości. Dopuszczamy pisanie bez polskich liter."