Strona 231 z 254 PierwszyPierwszy ... 131181221229230231232233241 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 301 do 2 310 z 2535

Wątek: Zarabianie na zdjeciach

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Loome Zobacz posta
    350 - 100 wizaz - 100 modelka = 150zł. Twoj czas na obrobke, sprzet.. to duzo? zwlaszcza ze zdjec tylko 5, ale przygotowania do sesji tez swoje zajmuja. ciezko mi powiedziec - nie robie komercyjnie takich zdjec wiec nie wiem ile czasu zajmie zarobienie 150zł - podatek i inne koszta?
    MM dodaje, Ty odejmujesz... ja zrozumiałem, że cena dla klienta to: X*70 + modelka/wizaż (plus!).
    ?

Pełne uzależnienie Awatar Loome
    Miasto
    Poznan

Domyślnie

a - w takim razie to nie bylo tematu

Dopiero zaczyna Awatar rzewus
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Jak to jest kiedy ktoś rezygnuje ze stocka, na którym zostały jakieś niewypłacone środki, a nie może wybrać pieniędzy ze względu na limity wypłat? Miał ktoś taką sytuację?

Początki nałogu
    Miasto
    Miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rzewus Zobacz posta
    Jak to jest kiedy ktoś rezygnuje ze stocka, na którym zostały jakieś niewypłacone środki, a nie może wybrać pieniędzy ze względu na limity wypłat? Miał ktoś taką sytuację?
    Dlaczego rezygnujesz? Przechodzisz do jakiejś agencji jako exclusive?
    Rezygnując wysyłasz zapewne wniosek i skasowanie plików i konta, środków nie dostaniesz, bo nie spełniasz warunków. Konto skasują po upływie określonego czasu (trzeba poczytać umowę).
    Smiena [Смена] + szklarnia i inne drobiazgi.

Miasto
    Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sebfoto Zobacz posta
    Dlaczego rezygnujesz? Przechodzisz do jakiejś agencji jako exclusive?
    Mam taki zamiar, chociaż jeszcze się zastanawiam i zbieram informacje na ten temat, w razie gdybym się zdecydował.
    Nie lepiej jest po prostu usunąć pliki i "wisieć" z pustką zamiast wysyłać wniosek o kasowanie plików i konta?
    Doczytam sobie jeszcze regulaminy jak to jest z pozostałymi na koncie $ i wtedy będę mieć pełną jasność.

Początki nałogu
    Miasto
    Miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rzewus Zobacz posta
    Mam taki zamiar, chociaż jeszcze się zastanawiam i zbieram informacje na ten temat, w razie gdybym się zdecydował.
    Nie lepiej jest po prostu usunąć pliki i "wisieć" z pustką zamiast wysyłać wniosek o kasowanie plików i konta?
    Doczytam sobie jeszcze regulaminy jak to jest z pozostałymi na koncie $ i wtedy będę mieć pełną jasność.
    Nie wiem czy lepiej jest wisieć z pustką, to raczej zależy od zasad panujących w agencji dla której będziesz pracować na wyłączność. Ewentualnie przepisz konto na żonę
    Pochwal się gdzie skąd i dokąd przechodzisz
    Smiena [Смена] + szklarnia i inne drobiazgi.

Miasto
    Toruń

Domyślnie

Myślę, że w moim interesie jest trzymać się tego, żeby być fair wobec jednej agencji. Po prostu usuwam wszystko zostawiając w jednym miejscu.
    Przepisywanie na żonę odpada, bo przecież i tak w portfolio będą te same zdjęcia, a to chyba wbrew panującym zasadom. Jeszcze doszłoby do tego, że zostanę posądzony o kradzież zdjęć i zablokują mi konto
    Nie wydaje mi się, żeby iStock robił problemy, kiedy chcę być tylko dla nich.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

A jaki rodzaj fotek najlepiej się sprzedaje na stokach? Mieliście jakieś problemy z PayPal-em czy też może z Money Brookers'em? Bo jakieś niepochlebne opinie chyba panują. Który wybrać do przelewów?

Domyślnie

Czy ktoś jest zorientowany ile kosztuje wynajęcie fotografa na studniówke?
    Ewentualnie jeśli jest ktoś zainteresowany i chce zarobić to proszę przesyłać ofery na PW
    termin realizacji 11 listopada okolice Mińska Mazowieckiego

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hubi78 Zobacz posta
    Czy ktoś jest zorientowany ile kosztuje wynajęcie fotografa na studniówke?
    Ewentualnie jeśli jest ktoś zainteresowany i chce zarobić to proszę przesyłać ofery na PW
    termin realizacji 11 listopada okolice Mińska Mazowieckiego
    Wpisz w wyszukiwarkę "studniówka"

Strona 231 z 254 PierwszyPierwszy ... 131181221229230231232233241 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów