Strona 203 z 244 PierwszyPierwszy ... 103153193201202203204205213 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 021 do 2 030 z 2535

Wątek: Zarabianie na zdjeciach

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    Strzałkowo

Domyślnie

w takim razie wszystko juz zrobione. ile tak sredni u was trwa przelew pieniedzy?

Początki nałogu
    Miasto
    tu i tam...

Domyślnie

no dostałeś informację w emailu od SS... do 15 dnia miesiąca
    5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
    :: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
    :: Motywy wordpress

Początki nałogu
    Miasto
    Strzałkowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sergi Zobacz posta
    no dostałeś informację w emailu od SS... do 15 dnia miesiąca
    zgadza sie, dostalem. ale jestem ciekawy jak jest w rzeczywistosci..jak dlugo.

Bywalec Awatar gutek
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

różnie, sprawdziłem ostatni przelew od nich i dostałem go 9tego

piotrzuraw
    Guest

Domyślnie

Witam czy wiecie cos na temat Luckie Oliwiera bo nie otwiera mi sie ich strona od kilku tygodni. Moze juz o tym bylo jesli tak to sorki za zawracanie glowy ale strasznie zalatany jestem ostatnio Pozdrawiam

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotrzuraw Zobacz posta
    Witam czy wiecie cos na temat Luckie Oliwiera bo nie otwiera mi sie ich strona od kilku tygodni. Moze juz o tym bylo jesli tak to sorki za zawracanie glowy ale strasznie zalatany jestem ostatnio Pozdrawiam
    LO wypadł z obiegu
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Bywalec
    Miasto
    Suwałki

Domyślnie

Ostanio sprzedyały się moje trzy zdjecia na fotoli w Subskrypcji. Cena sprzedaży kiepska, dużo niższa niż sprzedane wczesniej zdjecia Mam pytanie bo nie wiem czy dobrze myslę, ktoś zapłacił jakąs sume za możliwość kupna np 100 zdjeć i poprostu wybrał też kilka moich? To o to chodzi? Czy ma to jaki głębszy sens i na dłuższą metę będzie dla mnie bardziej opłacalne?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez laur Zobacz posta
    Ostanio sprzedyały się moje trzy zdjecia na fotoli w Subskrypcji. Cena sprzedaży kiepska, dużo niższa niż sprzedane wczesniej zdjecia Mam pytanie bo nie wiem czy dobrze myslę, ktoś zapłacił jakąs sume za możliwość kupna np 100 zdjeć i poprostu wybrał też kilka moich? To o to chodzi? Czy ma to jaki głębszy sens i na dłuższą metę będzie dla mnie bardziej opłacalne?

o to chodzi w subskrypcji. Ma to głębszy sens, jak ktoś zapłaci abonament i może pobrać np 25 zdjęć dziennie, to nie zwraca tak mocno uwagi na cenę zdjęcia... i biorą ich więcej niż by to robili bez abonamentu.
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Początki nałogu
    Miasto
    Strzałkowo

Domyślnie

jak jest z Model Relases dla grupy ludzi? kazdy musi wypelnic swoj Model Relases? pierwszy raz chce wstawic zdjecia ludzi i mam mala niewiedze..

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Picia Zobacz posta
    jak jest z Model Relases dla grupy ludzi? kazdy musi wypelnic swoj Model Relases? pierwszy raz chce wstawic zdjecia ludzi i mam mala niewiedze..
    W tym temacie nie pojecia "grupy ludzi", kazdy podpisuje osobny papier.

Strona 203 z 244 PierwszyPierwszy ... 103153193201202203204205213 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów