Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2535

Wątek: Zarabianie na zdjeciach

Mieszany widok

Domyślnie

Pytanie do SSowiczów, którzy przeszli/przechodzą/zamierzają przejść na Exclusive na iStocku - jak długo muszę czekać, po odznaczeniu "Partners" (sprzedawania zdjęć na serwisach partnerskich SS), żeby zdjęcia z tamtych sewrisów się usunęły?
    O ile mi wiadomo, jeśli odznaczę Shutterstock to w kilka godzin znikają zdjęcia z SS - jak jest z serwisami partnerskimi?

(odznaczę = Opt Out)

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Eryk Zobacz posta
    Pytanie do SSowiczów, którzy przeszli/przechodzą/zamierzają przejść na Exclusive na iStocku - jak długo muszę czekać, po odznaczeniu "Partners" (sprzedawania zdjęć na serwisach partnerskich SS), żeby zdjęcia z tamtych sewrisów się usunęły?
    O ile mi wiadomo, jeśli odznaczę Shutterstock to w kilka godzin znikają zdjęcia z SS - jak jest z serwisami partnerskimi?

(odznaczę = Opt Out)
    serio przechodzisz na exclusive na istocku?

nie mam pojęcia ile czasu będą usuwane z innych baz... może poprostu napisz zapytanie do SS?

Pozdrawiam...
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    serio przechodzisz na exclusive na istocku?
    To aż takie dziwne?
    Jeśli tylko będę pewnien, że nigdzie indziej nie ma moich zdjęć - czyli u partnersów SS.

Coś już napisał Awatar sleep

Domyślnie

Witam

mam pytanie co oznacza skrót "Extended RF License" na fotolii, przeglądam tą stronę i są różne wielkości pobierania zdjęć, ale co oznacza ten skrót.

Dzięki za pomoc
    40D, 5D2 + dwie L-ki, 550 EX, 580 EX II, statyw Manfrotto www.zycieplocka.com.pl

Uprawnienia umieszczania postów