airfoto bez paniki shutterstock tak ma oni maja dziwne podejscie do nowych uzytkownikow moim zdaniem... te bez komentarza inspektora przy nastepnym podejsciu maja najwieksza szanse byc zaakceptowane, pisze tak z doswiadczenia... ja probuje juz od wielu miesiecy sie tam dostac ale z neiwiadomych przyczyn zawsze dostaje 6/10 bez komentarza i zazwyczaj w nastepnym miesiacu wysylam te 6 bez komentarza plus 4 nowe... najczesciej te ktore nie mialy komentarza nadal go nie maja wiec uznaje to jako akceptacje... ja to juz sam nie wiem jak sie tam dostac chyba szczescie trzeba miec... na innych stockach zarabiam nawet niezle, na iStock mam aprawde niezle dochody w ostatnim miesiacu a zdjec na shutterstock za nic w swiecie nie umiem przepchac.... tak wiec walcze kazdego miesiaca z nadzieja ze moze tym razem.... cieszy mnie fakt ze aplikacje rozpatruja mi w pare godzin co dobrze wrozy na przyszlosc jak juz sie cudem dostane... bo np StockXpert przejrzal moje zdjecia po 6 tygodniach i juz od 3 tygodni czekaja nastene do przejrzenia tak wiec z tym stockiem sie rozstane najprawdopodoniej w tym miesaicu bo nie ma to sensu...