Strona 175 z 254 PierwszyPierwszy ... 75125165173174175176177185225 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 741 do 1 750 z 2535

Wątek: Zarabianie na zdjeciach

Bywalec

Domyślnie

iStock odrzucil mi 3 tygodni temu 4 zdjecia bo inspektor uznal ze zdjecia przestawiaja naga osobe ponizej 18 roku zycia... byly to zdjecia mojej corki ktora ma 7 miesiecy i miala na zdjeciu tylko pieluche... napisalem maila z prosba o ponowne rozpatrzenie tych zdjec bo ni jak ma sie to do nagich osob ponizej 18 roku zycia a dzieci zazwyczaj nosza tylko pieluche jak jest cieplo
    hahaha, dzięki za poprawienie humoru

a coby nie robić tylko spama, to dodam, że już dawno nie przeżywam odzuconych zdjęć, tylko grzecznie poprawiam to co umiem i to co mi się chce
    nie wysyłam też na siłę zdjęć odrzuconych ponownie, bo mam tyle naprodukowanych owoców w kolejce do obóbki, że wystarczy na najbliższy czas, wolę wysyłać nowe zdjęcia, zawsze to świeże owoce zdrowsze niż zbuki;P
    jedynie zdjęcia koncepyjne sa dla mnie cenne i tych mi nieco żal, ale rudno, niech się wąchają ;P
    canon 400D+50mm /f1.8

Coś już napisał Awatar RICO

Domyślnie

No,dzięki waszym radom stałem się dzisiaj szczęśliwym posiadaczem canona 400DNareszcie mogę dać upust swoim fantazjomMam jedno pytanko.Zauważyłem że ten aparat robi zdjęcia "panoramiczne"-można takie zamieszczać na stockach?

Domyślnie

panoramiczne ?? czyli jakie ?? czyzbym o czyms nie wiedzial.....

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RICO Zobacz posta
    No,dzięki waszym radom stałem się dzisiaj szczęśliwym posiadaczem canona 400DNareszcie mogę dać upust swoim fantazjomMam jedno pytanko.Zauważyłem że ten aparat robi zdjęcia "panoramiczne"-można takie zamieszczać na stockach?
    hehe szeroki kąt (17mm na cropie) to jeszcze nie jest panorama aby szybko i łatwo nauczyć się podstaw obsługi nowego aparatu polecam samouczek z 350d:

http://video.google.com/url?docid=-6...2Yiw_mJ9VNpjrA

może i odnośnie starszego modelu, jednak wszystko jest bardzo przystępne i na początek powinno wystarczyć

Pozdrawiam,
    Robert
    Ostatnio edytowane przez robgr85 ; 02-03-2008 o 02:14
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Domyślnie

rypson nie chodzi mi o typowe panoramiczne.Wytłumaczę to na chłopski rozumZ kompaktu wychodzą zdjęcia jakby bardziej kwadratowe, a z tego canona góra i dół jest obcięta/ty.Mam dopiero drugi dzień tego canona i mało jeszcze o nim wiem

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

chodzi chyba o to że kompakt robi zdjęcia w stosunku boków 4:3 a lustrzanka 3:2 - to na stokach nie przeszkada - możesz wrzucać dowolnie obcięte
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Domyślnie

Dzięki arturs-o to właśnie mi chodziło

Coś już napisał Awatar emiel
    Miasto
    Okolica piękna, ale dziura zajebista...

Domyślnie

ufff udalo sie przebrnąć przez cały wątek
    dzięki temu troche rozjaśniło mi sie w glowie jezeli chodzi o stocki
    dzięki wszystkim za informacje, porady itp
    myslicie ze takie fotki maja szanse na stockach? http://www.dreamstime.com/galantnie_portfolio_pg1
    na razie wrzucam fotki z szuflady, jeszcze z kompakta zobaczę co sie z nimi uda zdzialac
    74 pliki jeszcze czeka na weryfikacje, czeka i czeka i czeka....

pozdrav
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    17-50mm|70-200mm|50mm|85mm|100mm|8mm|Lampki|Statyw...

www.forum.subaru.pl

Domyślnie

Moim zdaniem niezle fotki... napewno niektore z nich sie sprzedadza... mysle ze nawet calkiem niezle jak na poczatkujacego... zcze jak najwiecej downloadow

Początki nałogu
    Miasto
    tu i tam...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez emiel Zobacz posta
    myslicie ze takie fotki maja szanse na stockach? http://www.dreamstime.com/galantnie_portfolio_pg1
    spoko zdjęcia... powinny być zauważone. Na shutterstocku niektóre z nich powinny się nawet dobrze sprzedawać

PS. Asterix a Ty jeszcze żyjesz? Nic się ostatnio nie udzielasz. Pochwal się nowymi zdjęciami.
    5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
    :: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
    :: Motywy wordpress

Strona 175 z 254 PierwszyPierwszy ... 75125165173174175176177185225 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów