Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2535

Wątek: Zarabianie na zdjeciach

Mieszany widok

wronap
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez janzwolinski Zobacz posta
    Witam
    Mam takie pytanie do was: Ile trzeba mieć fotek w galerii i ile słów kluczowych dajecie do zdjęć żeby ktoś wogule zajrzał do niej?
    Trudno odpowiedzieć na takie pytanie. Ja odpowiem tak - im więcej tym lepiej

janzwolinski
    Guest

Domyślnie

Ok. :razz: To ile słów kluczowych średnio dajecie do 1 photo

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wronap Zobacz posta
    Trudno odpowiedzieć na takie pytanie. Ja odpowiem tak - im więcej tym lepiej
    ale muszą być dobre. Spamowanie bazy nie pomoże. Kupującego tylko sfrustruje i spowoduje że poszuka innego serwisu (jeśli wogóle fotka zostanie zaakceptowana z zbyt 'odległymi' słowami kluczowymi).

Pozdrawiam,
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

wronap
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    ale muszą być dobre. Spamowanie bazy nie pomoże. Kupującego tylko sfrustruje i spowoduje że poszuka innego serwisu (jeśli wogóle fotka zostanie zaakceptowana z zbyt 'odległymi' słowami kluczowymi).

Pozdrawiam,
    Oczywiście że słowa kluczowe muszą być trafne, wpisując odbiegające od tematu naszej pracy szkodzimy sami sobie, nie tylko przez to że fotka może zostać odrzucona przez sam serwis ale tez przez to że potencjalny nabywca może nie trafić do niej...

Uprawnienia umieszczania postów