Dzięki Eryk, jak widze odpowiednia manipulacja głębią ostrości + duża powierzchnia świecąca.
Dzięki Eryk, jak widze odpowiednia manipulacja głębią ostrości + duża powierzchnia świecąca.
To jako że jestem świeżo po sesji z bańkami, podpowiem, że fajny efekt daje położenie czarnego tła pod wiszącą bańke. Polecam poeksperymentować.
U mnie też jeszcze schodzą zdjęcia świąteczne całkiem nieźle. Zastanawiam się tylko, na co nastawić się w okresie poświątecznym. Czy robić zdjęcia pod walentynki, czy może juz Wielkanoc? A może coś jeszcze innego...
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
Crestock to nowy serwis. Osobiscie nie lubie dodawac tam fotek![]()
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
Dlaczego nie lubisz?? Mają najlepszy i najszybszy system dodawania zdjęć.
To co ich wyróżnia na rynku to zdecydowanie najwyższe wymagania co do jakości zdjęć oraz niezbyt wysoka sprzedaż, jednak z każdym miesiącem jest coraz lepiej (przynajmniej u mnie). Wg mnie za 3-4 lata Crestock będzie w czołówce agencji microstock.
5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
:: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
:: Motywy wordpress
a jakos tak na poczatku pomylkowo wywalili mi 2 wrzutki fot. Dopiero po emailach uprzejmie mi odpisali ze niechcacy sie skasowalo.
Musialem wrzucac ponownie i znow czekam na akceptacje juz wczesniej zaakceptowanych fot.
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
heheh inwestycja dlugo terminowa 3-4 lata.... jak sie utrzymaja maja wysoki poziom wymagan co do zdjec i to moze odstraszyc potencjalnych fotografow lub wrecz przeciwnie zrobic z tego banku naprawde microstock dla elity.... ale z tego wlasnie powodu moga po paru latach zdecydowac ze stana sie stockiem a nie microstockiem![]()
moga stac sie stockiem a nie microstockiem? watpie. Mysle ze sa raczej nastawieni na pozniejsza sprzedaz jednemu z gigantow getty etc.
Pozdrawiam,
Robert
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...