Strona 142 z 244 PierwszyPierwszy ... 4292132140141142143144152192242 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 411 do 1 420 z 2535

Wątek: Zarabianie na zdjeciach

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar gonzo44
    Miasto
    był Kraków, był Gdańsk, jest Kraków :-)

Domyślnie

Dzięki Eryk, jak widze odpowiednia manipulacja głębią ostrości + duża powierzchnia świecąca.

Pełne uzależnienie Awatar gonzo44
    Miasto
    był Kraków, był Gdańsk, jest Kraków :-)

Domyślnie

To jako że jestem świeżo po sesji z bańkami, podpowiem, że fajny efekt daje położenie czarnego tła pod wiszącą bańke. Polecam poeksperymentować.

Dopiero zaczyna Awatar jagódka

Domyślnie

U mnie też jeszcze schodzą zdjęcia świąteczne całkiem nieźle. Zastanawiam się tylko, na co nastawić się w okresie poświątecznym. Czy robić zdjęcia pod walentynki, czy może juz Wielkanoc? A może coś jeszcze innego...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jagódka Zobacz posta
    U mnie też jeszcze schodzą zdjęcia świąteczne całkiem nieźle. Zastanawiam się tylko, na co nastawić się w okresie poświątecznym. Czy robić zdjęcia pod walentynki, czy może juz Wielkanoc? A może coś jeszcze innego...

w okresie poświątecznym to warto opracowywać walentynki, wielkanoc i jeszcze coś innego :P

Pozdrawiam,
    Robert
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Dopiero zaczyna Awatar jagódka

Domyślnie

Macie jakieś doświadczenie z Crestock?

Uzależniony Awatar asterix
    Miasto
    Londek.. UK

Domyślnie

Crestock to nowy serwis. Osobiscie nie lubie dodawac tam fotek
    Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.

Początki nałogu
    Miasto
    tu i tam...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez asterix Zobacz posta
    Crestock to nowy serwis. Osobiscie nie lubie dodawac tam fotek
    Dlaczego nie lubisz?? Mają najlepszy i najszybszy system dodawania zdjęć.

To co ich wyróżnia na rynku to zdecydowanie najwyższe wymagania co do jakości zdjęć oraz niezbyt wysoka sprzedaż, jednak z każdym miesiącem jest coraz lepiej (przynajmniej u mnie). Wg mnie za 3-4 lata Crestock będzie w czołówce agencji microstock.
    5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
    :: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
    :: Motywy wordpress

Uzależniony Awatar asterix
    Miasto
    Londek.. UK

Domyślnie

a jakos tak na poczatku pomylkowo wywalili mi 2 wrzutki fot. Dopiero po emailach uprzejmie mi odpisali ze niechcacy sie skasowalo.

Musialem wrzucac ponownie i znow czekam na akceptacje juz wczesniej zaakceptowanych fot.
    Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.

Domyślnie

heheh inwestycja dlugo terminowa 3-4 lata.... jak sie utrzymaja maja wysoki poziom wymagan co do zdjec i to moze odstraszyc potencjalnych fotografow lub wrecz przeciwnie zrobic z tego banku naprawde microstock dla elity.... ale z tego wlasnie powodu moga po paru latach zdecydowac ze stana sie stockiem a nie microstockiem

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

moga stac sie stockiem a nie microstockiem? watpie. Mysle ze sa raczej nastawieni na pozniejsza sprzedaz jednemu z gigantow getty etc.

Pozdrawiam,
    Robert
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Strona 142 z 244 PierwszyPierwszy ... 4292132140141142143144152192242 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów