Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2535

Wątek: Zarabianie na zdjeciach

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

a czy zdjęcie ze stocka można wycofać? - np w sytuacji gdy chcę sprzedać komuś prawa autorskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mario1275 Zobacz posta
    a czy zdjęcie ze stocka można wycofać? - np w sytuacji gdy chcę sprzedać komuś prawa autorskie
    przynajmniej z tych ktorych uzuwalem - TO TAK. Po prostu nalezalo skasować zdjecie i tyle.

Witam,
    jeśli chodzi o dokument ID na Shutterstock to już to przerabiałem z nowym dowodem i nie przeszło. Próbowałem ich przekonać, że w ramach UE to mój ID jest międzynarodowym dokumentem ale oni po kolejnej weryfikacji stwierdzili ostatecznie, że jeśli chodzi o Wschodią Europę to musi być paszport i tyle.
    Miałem dokladnie taka sama sytuacje, dowod osobisty niestety nie przeszedl weryfikacji. Nie pozostaje nic innego jak tylko paszport.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mirqu Zobacz posta
    przynajmniej z tych ktorych uzuwalem - TO TAK. Po prostu nalezalo skasować zdjecie i tyle.

Miałem dokladnie taka sama sytuacje, dowod osobisty niestety nie przeszedl weryfikacji. Nie pozostaje nic innego jak tylko paszport.
    na te pytania daliśmy odpowiedzi już dużo wcześniej... zatem po co się produkujesz?
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Uprawnienia umieszczania postów