Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2535

Wątek: Zarabianie na zdjeciach

Mieszany widok

Bywalec

Domyślnie

U mnie tez ostatnio odrzucili z tego powodu motylki, ktore na SS i IS weszly jak w maslo, moze sie zmobilizuje i uploaduje jeszcze raz ... Taki powod jest strasznie zniechecajacy
    no bardzo zniechęcający
    pomyślałam, że mógłby jeszcze ktoś z was im napisać to co ja
    w swoim FAQ czy pomocy mają wyraźnie napisane, że:

"8.3.4 Tematy zdjęć, których zawsze poszukujemy

Biznes, komputery, współczesne sceny z życia, wyizolowane obiekty, portrety, zdjęcia określonych pór roku... Potrzebujemy tego w każdych ilościach i z niecierpliwością czekamy na kolejne zdjęcia "

więc niech nie fisiują, i albo niech zmienią sobie ten wpis i wpisują czego aktualnie poszukują, albo niech zaczną traktować współpracowników poważnie
    no mówię wam, dawno się tak nie wnerwiłam jak dziś
    odechciało mi się stocków
    dziś po raz pierwszy zwątpiłam w moje umiejętności, w mój 'biedny' aparat i w sens tej pracy
    może niepotrzebnie się napaliłam na zarobki bóg wie jakie, czas chyba nieco ostudzić zapędy

sergi, witaj, pytasz jak mi idzie na shutter
    jeszcze nie mam możliwości sprawdzić jak mi idzie, bo wciąż nie minął pełny miesiąc chyba od poprzedniej wysyłki zdjęć
    ale chyba lada dzień to nastąpi, to zobaczę jak będzie

słuchajcie, ja na serio piszę:
    niech może ktoś odważny im skrobnie kilka słów o tym lekkomyślnym odrzucaniu większości zdjęć
    nawet na istocku, gdzie jak dotąd idzie mi najgorzej, przyjmują mi chociaż po jednym zdjęciu z każdej serii jaką przygotuję - i tak jest moim zdaniem O.K>
    bo albo chcą współpracowników i im pomagają się rozwinąć albo niech spadają i zamkną ten biznes!
    wrrrr
    winni są chyba jakieś przynajmniej wyjaśnienie i zmiany w plikach FAQ, albo ponowną możliwość wysyłki zdjęć - co zapewne zrobię, tylko nie wiem skąd na to czas znajdę, ileż można siedzieć przed tym pudłem
    canon 400D+50mm /f1.8

Skorupiak
    Guest

Domyślnie

Bez pracy nie ma kolaczy...widocznie nie przypadly im Twoje fotki do gustu, albo...albo...albo. Oni moga sobie pisac , ze szukaja tego i owego, ale jezeli wedlug ich Twoje fotki sie nie nadaja, to coz zrobic...doszukaj sie bledow, popraw je i w koncu beda Ci przyjmowac zdecydowana wiekszosc. Trzeba miec cierpliwosc

Uprawnienia umieszczania postów