Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2535

Wątek: Zarabianie na zdjeciach

Mieszany widok

Bywalec

Domyślnie

dzisiaj się naprawdę wq...łam
    na stocexpert mi odrzucili całe serie zdjęć, z tych ok. 250 które mam na innych stockach, przyjęli może ze 60
    i to większość odrzucili nie z powodu błędów technicznych, ale podali powód taki, że albo mają juz takich zdjęć wystarczająco dużo, albo, że nie szukają takich tematów
    hm
    nie wiem w takim razie co mam tam wysyłać
    nerwiłam się i i m napisałam, że bez przesady, że mogliby uszanować cudzą pracę i przyjąć chociaż po kilka z danej serii, no ludzie, naprawdę bez przesady!
    może tam inne mają potrzeby, ale w takim razie jakieś bardzo inne
    jakie zdjęcia Wam tak się sprzedają?
    canon 400D+50mm /f1.8

Początki nałogu
    Miasto
    tu i tam...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotoaloja Zobacz posta
    dzisiaj się naprawdę wq...łam
    na stocexpert mi odrzucili całe serie zdjęć, z tych ok. 250 które mam na innych stockach, przyjęli może ze 60
    i to większość odrzucili nie z powodu błędów technicznych, ale podali powód taki, że albo mają juz takich zdjęć wystarczająco dużo, albo, że nie szukają takich tematów
    hm
    nie wiem w takim razie co mam tam wysyłać
    nerwiłam się i i m napisałam, że bez przesady, że mogliby uszanować cudzą pracę i przyjąć chociaż po kilka z danej serii, no ludzie, naprawdę bez przesady!
    może tam inne mają potrzeby, ale w takim razie jakieś bardzo inne
    jakie zdjęcia Wam tak się sprzedają?
    zauważyłem ostatnio, że SX chyba podniósł poprzeczkę. Kilka miesięcy temu przyjmowali prawie wszystko i w ciągu kilku godzin. A teraz odrzucają a na review trzeba czekać nawet 10 dni.

Fotoaloja możesz spróbować im wysłąć ponownie odrzucone zdjęcia tylko w mniejszych ilościach. Z pewnościa jeszcze z 50% tych odrzuconych Ci przyjmą.
    Mnie sie tam najlepiej sprzedają zdjęcia sportowe (rowerowe)

PS. A jak Ci idzie na ShutterStocku??
    5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
    :: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
    :: Motywy wordpress

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotoaloja Zobacz posta
    U mnie tez ostatnio odrzucili z tego powodu motylki, ktore na SS i IS weszly jak w maslo, moze sie zmobilizuje i uploaduje jeszcze raz ... Taki powod jest strasznie zniechecajacy

Uprawnienia umieszczania postów