Strona 120 z 254 PierwszyPierwszy ... 2070110118119120121122130170220 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 191 do 1 200 z 2535

Wątek: Zarabianie na zdjeciach

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Zresztą po co dopalać lampą z aparatu ?
    np jeśli było się tak głupim jak ja i kupiło żarówki błyskowe z fotocelą, a bez kabli synchro...

Pozdr.
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    np jeśli było się tak głupim jak ja i kupiło żarówki błyskowe z fotocelą, a bez kabli synchro...

Pozdr.
    A ja mam kable ale ich nie używam, bo mi się tylko plączą. Lampę na stopce ustawiam na minimum, kieruję palnik gdzieś kompletnie poza scenę i pstrykam. Do wyzwolenia fotocelek wystarczy a na oświetlenie sceny praktycznie nie ma wpływu.
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Bywalec

Domyślnie

czy ktoś by mi umiał pomóc i powiedzieć, jak się tworzy na bigstockphoto galerię, bo nie umiem się tam połapać
    canon 400D+50mm /f1.8

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotoaloja Zobacz posta
    czy ktoś by mi umiał pomóc i powiedzieć, jak się tworzy na bigstockphoto galerię, bo nie umiem się tam połapać
    Witaj, niestety nie wiem czy to jest dobry sposób na dodawanie galerii ponieważ jestem stażem młodszy od Ciebie i nie znam sie na tym dokładnie, napiszę Tobie jak ja to robie,
    Tak wiec na moim koncie jest zakładka Downloading&Galleries klikam Add New Gallery oraz wpisuję dane a następnie zatwierdzam.
    W tej samej zakładce D&G klikam tą zakładkę aby zrobić ją domyślną (default gallery), później wchodzę na swoje portfolio i klikając na odpowiednie zdjęcia w miejsu kolo ADD stawiam "ptaszka"
    Nie wiem czy to będzie wystarczające dla Ciebie ale myślę że sobie spokojnie poradzisz. Pozdrawiam :-P

Bywalec

Domyślnie

Nie wiem czy to będzie wystarczające dla Ciebie ale myślę że sobie spokojnie poradzisz. Pozdrawiam
    wiesz co, no, wbrew Twoim podejrzeniom zrozumiałam ten opis, naprawdę aż tak źle ze mną nie jest, jak sądzisz
    dzięki, potem to sprawdzę
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    ja nie ustawiałam default i może dlatego mi się zdjęcia nie dodawały...
    Ostatnio edytowane przez fotoaloja ; 06-10-2007 o 22:58 Powód: Automerged Doublepost
    canon 400D+50mm /f1.8

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sergi Zobacz posta
    oświetlenie w jakiejkolwiek fotografii to podstawa
    A ja robię zdjęcia bez światła :-D Nie ma nic ładniejszego niż głęboka czerń

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez asdfasfd Zobacz posta
    A ja robię zdjęcia bez światła :-D Nie ma nic ładniejszego niż głęboka czerń
    wbrew pozorom, oświetleniem może być też jego brak :P
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

borys2001
    Guest

Domyślnie

Jest to mój pierwszy post więc na początku pozdrawiam wszystkich stockowców.
    I oczywiście jest i pytanie
    Czy na fotolii zaznaczacie aby zdjęcie mogli dodać do free
    zauważyłem iż odkąd przestałem zaznaczać tą opcję wszystkie zdjęcia akceptują, gdy miałem zaznaczone że zgadzm się na free to bywało różnie jedne trafiały do galerii inne do free choć były bardzo podobne, z jednego tematu z jednej serii

Domyślnie

Mysle, ze oddawanie zdjec za free nie ma sensu.

Byc moze mozna jakos wypromowac w ten sposob swoje portfolio, ale szukajacy zdjec za darmo raczej nie kupi nic z Twojego folio

piotrzuraw
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotoaloja Zobacz posta
    Witaj, wiec po zalogowaniu klikasz po prawej na MY ACCOUNT pozniej na zakladke UPLOAD pozniej na upload images pozniej zaznaczasz liste ktora ci si pokaze i wgrywasz zdjecia

Mam nadzieje ze zrozumialas ;-)

Strona 120 z 254 PierwszyPierwszy ... 2070110118119120121122130170220 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów