Strona 120 z 244 PierwszyPierwszy ... 2070110118119120121122130170220 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 191 do 1 200 z 2535

Wątek: Zarabianie na zdjeciach

Mieszany widok

Skorupiak
    Guest

Domyślnie

Bez pracy nie ma kolaczy...widocznie nie przypadly im Twoje fotki do gustu, albo...albo...albo. Oni moga sobie pisac , ze szukaja tego i owego, ale jezeli wedlug ich Twoje fotki sie nie nadaja, to coz zrobic...doszukaj sie bledow, popraw je i w koncu beda Ci przyjmowac zdecydowana wiekszosc. Trzeba miec cierpliwosc

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

niech może ktoś odważny im skrobnie kilka słów o tym lekkomyślnym odrzucaniu większości zdjęć
    nawet na istocku,
    niestety takie są realia.... to oni wybierają co chcą sprzedawać a czego nie :/

odnośnie istock'a to mi się trochę poprawiło... w ostatniej seri przyjęli 8/10 zdjęć... a taka skuteczność naprawdę poprawiła mi humor...

odnośnie stockxpert to jak ktoś wyżej radził... za jakiś tydzień, może dwa zacznij wysyłać te fotki które Tobie odrzucili... w seriach po 10-20 sztuk i zobacz czy zaczną przyjmować... może ktoś akurat weryfikator miał kiepski dzień czy coś...

Pozdrawiam,
    Robert
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    w ostatniej seri przyjęli 8/10 zdjęć... a taka skuteczność naprawdę poprawiła mi humor...
    U mnie dzis 10/10, chyba mieli jakis wyjatkowy dzien w IS

Zdecydowanie poprawia humor

Bywalec

Domyślnie

niestety takie są realia.... to oni wybierają co chcą sprzedawać a czego nie :/
    e tam
    gadacie
    załóżmy stocka i po kłopocie, będziemy sobie akceptować wszystkie nawet największe gnioty;P;DD
    canon 400D+50mm /f1.8

Początki nałogu
    Miasto
    tu i tam...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotoaloja Zobacz posta
    e tam
    gadacie
    załóżmy stocka i po kłopocie, będziemy sobie akceptować wszystkie nawet największe gnioty;P;DD
    jest taki stock, nazywa ise CanStockPhoto. Takie gnioty tam przyjmują ze chyba wszyscy ewentualni nabywcy zdjęć go omijają szerokim łukiem.
    Moje proporcje zysku Z SS do CSP są jak 1000:1
    5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
    :: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
    :: Motywy wordpress

Bywalec

Domyślnie

no ten jeżyk jest śliczny i fotki masz na prawde fajne
    (ale awatar i tak mnie o duszność przyprawia;P)
    canon 400D+50mm /f1.8

Domyślnie

no ten jeżyk jest śliczny i fotki masz na prawde fajne
    Dzieki. Ja osobiscie najbardziej dumny jestem z motylka, bo robilem go z lewej reki, motyl siedzial na mojej prawej, a spust migawki zwolnilem malym paluszkiem :P

(ale awatar i tak mnie o duszność przyprawia;P)
    Sie udus, sie ;P

Domyślnie

buuuuuu po takim fajnym zarobku dzisian odrzucili mnie w Stock Expert ( za miesaic drugie podejscie... dziwne wyslalem zdjecia ktore na innych stockach chodza dobrze... no nic takie stocki...

Bywalec Awatar Sielan
    Miasto
    Polska

Domyślnie

a ja właśnie wrzucam pierwsze fotki (nie rendery) z lustrzanki. zobaczymy co powiedzą.
    30D + szpargały

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sielan Zobacz posta
    a ja właśnie wrzucam pierwsze fotki (nie rendery) z lustrzanki. zobaczymy co powiedzą.
    a gdzie te fotki wrzuciłeś?
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Strona 120 z 244 PierwszyPierwszy ... 2070110118119120121122130170220 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów