Prawde mowiac, to nawet nie ma sie nad czym zastanawiacA fotka bardzo fajna
![]()
Prawde mowiac, to nawet nie ma sie nad czym zastanawiacA fotka bardzo fajna
![]()
no lwasnie sie tak zastanawiam... wtedy w swiata z dolnej polki moglbym zainwestowac... ale z drugiej strony skoro ktos chce dac za to dobre pieniadze to kiedys moze dostane lepsze... i nie chodzi tu o chciwosc... troche szkoda mi sprzedawac to zdjecie... ale przeciez zade problem zrobic drugie takie same.... potarguje moze cos wiecej da :P
sprzedawaj, nie sądzę, abyś na niej zarobił , przez najbliższy rok na stockach chociaż połowę tej kwoty, którą Ci proponują
canon 400D+50mm /f1.8
Poszlo za... za $500 umowy przefaksowane, zdjecie bedzie wykozystane w jakiejs ulotce, umowilismy sie tak ze kupujacy ma wszelkie prawa do tego zdjecia a ja jestem jego autorem i zdjecie bedzie podpisane i nie musze usowac ze stocka bo cala akcja poszla prywatnie i chlop nie ma nic przeciwko zeby bylo na stocku z tym ze juz nie mgoe drugi raz sprzedac, ogoolnie ujmujac akcje wlascicielem RAWa jest kupujacy a ja mam JPG :P
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
Dzieki Dzieki... mozna powiedziec ze to moj pierwszy sukces stockowy chociaz tranzakcja po za stockiem :P
no a teraz do pracy jeszcze duzo zdjec do opisania a pozniej czekanie.... i znowu opisywanie :P
Kupilem namiot bezcieniowy zobaczymy w czym mi to pomoze czy cos ciekawego w nim uda sie pstryknac a jak sie nie uda to trudno...
Kupilem namiot bezcieniowy zobaczymy w czym mi to pomoze czy cos ciekawego w nim uda sie pstryknac a jak sie nie uda to trudno...[/QUOTE]
Jak ja kupilem namiot, corka pyta mnie do czego to jest. Do robienia zdjec mowie, weszla do namiotu i to zrob mi w takim razie zdjecie.Dobrze ze namiot ma 80cm to sie miesci
![]()