Strona 118 z 244 PierwszyPierwszy ... 1868108116117118119120128168218 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 171 do 1 180 z 2535

Wątek: Zarabianie na zdjeciach

Mieszany widok

Skorupiak
    Guest

Domyślnie

Prawde mowiac, to nawet nie ma sie nad czym zastanawiac A fotka bardzo fajna

Domyślnie

no lwasnie sie tak zastanawiam... wtedy w swiata z dolnej polki moglbym zainwestowac... ale z drugiej strony skoro ktos chce dac za to dobre pieniadze to kiedys moze dostane lepsze... i nie chodzi tu o chciwosc... troche szkoda mi sprzedawac to zdjecie... ale przeciez zade problem zrobic drugie takie same.... potarguje moze cos wiecej da :P

piotrzuraw
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rypson Zobacz posta
    no lwasnie sie tak zastanawiam... wtedy w swiata z dolnej polki moglbym zainwestowac... ale z drugiej strony skoro ktos chce dac za to dobre pieniadze to kiedys moze dostane lepsze... i nie chodzi tu o chciwosc... troche szkoda mi sprzedawac to zdjecie... ale przeciez zade problem zrobic drugie takie same.... potarguje moze cos wiecej da :P
    Tak tak nie sprzedawaj, powies sobie na scianie po co sprzedawac. Ja kiedys kilka lat temu nie sprzedalem i do dzisiaj nikt inny sie nie zainteresowal Pieniadze to nie wszystko nie sprzedawaj

Bywalec

Domyślnie

sprzedawaj, nie sądzę, abyś na niej zarobił , przez najbliższy rok na stockach chociaż połowę tej kwoty, którą Ci proponują
    canon 400D+50mm /f1.8

Domyślnie

Poszlo za... za $500 umowy przefaksowane, zdjecie bedzie wykozystane w jakiejs ulotce, umowilismy sie tak ze kupujacy ma wszelkie prawa do tego zdjecia a ja jestem jego autorem i zdjecie bedzie podpisane i nie musze usowac ze stocka bo cala akcja poszla prywatnie i chlop nie ma nic przeciwko zeby bylo na stocku z tym ze juz nie mgoe drugi raz sprzedac, ogoolnie ujmujac akcje wlascicielem RAWa jest kupujacy a ja mam JPG :P

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rypson Zobacz posta
    Poszlo za... za $500 umowy przefaksowane, zdjecie bedzie wykozystane w jakiejs ulotce, umowilismy sie tak ze kupujacy ma wszelkie prawa do tego zdjecia a ja jestem jego autorem i zdjecie bedzie podpisane i nie musze usowac ze stocka bo cala akcja poszla prywatnie i chlop nie ma nic przeciwko zeby bylo na stocku z tym ze juz nie mgoe drugi raz sprzedac, ogoolnie ujmujac akcje wlascicielem RAWa jest kupujacy a ja mam JPG :P
    myślę że całkiem niezły deal gratuluję!
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    myślę że całkiem niezły deal gratuluję!

Dzieki Dzieki... mozna powiedziec ze to moj pierwszy sukces stockowy chociaz tranzakcja po za stockiem :P

no a teraz do pracy jeszcze duzo zdjec do opisania a pozniej czekanie.... i znowu opisywanie :P

Kupilem namiot bezcieniowy zobaczymy w czym mi to pomoze czy cos ciekawego w nim uda sie pstryknac a jak sie nie uda to trudno...

piotrzuraw
    Guest

Domyślnie

Kupilem namiot bezcieniowy zobaczymy w czym mi to pomoze czy cos ciekawego w nim uda sie pstryknac a jak sie nie uda to trudno...[/QUOTE]

Jak ja kupilem namiot, corka pyta mnie do czego to jest. Do robienia zdjec mowie, weszla do namiotu i to zrob mi w takim razie zdjecie. Dobrze ze namiot ma 80cm to sie miesci

Coś już napisał
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotrzuraw Zobacz posta
    Jak ja kupilem namiot, corka pyta mnie do czego to jest. Do robienia zdjec mowie, weszla do namiotu i to zrob mi w takim razie zdjecie.
    Dzieci i zwierzęta czują klimat :-) Poniżej mój kot w akcji, odczekał do przerwy w pstrykaniu fotek i...

Dopiero zaczyna Awatar jagódka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotrzuraw Zobacz posta
    Jak ja kupilem namiot, corka pyta mnie do czego to jest. Do robienia zdjec mowie, weszla do namiotu i to zrob mi w takim razie zdjecie. Dobrze ze namiot ma 80cm to sie miesci
    Zawsze zadziwiał mnie sposób myślenia dzieci Mój syn zrobił dokładnie to samo

Strona 118 z 244 PierwszyPierwszy ... 1868108116117118119120128168218 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów