Strona 8 z 16 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 151

Wątek: [ODI] zdjęcia - reportaż ślubny i nie tylko

Bywalec Awatar odi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Kolejna impreza, kolejne zdjęcia. Na początek jedno IMHO najciekawsze.
    11.
    pkt 8 regulaminu

Zablokowany
    Miasto
    Ząbki

Domyślnie

Dobre. Doświetlałeś lampą? Troszkę ramie młodej przepalone.

Bywalec Awatar odi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Lampa tylko jako wsparcie dla AF, ramie przepaliłem w PS, mogłem zdjąć z 1ev i było by o, ale tak mi się bardziej podobało.
    pkt 8 regulaminu

Bywalec Awatar odi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Oto mała zapowiedź nowego reportażu - w ciągu następnych dwóch tygodni będzie więcej. IMHO zdjęcia bardzo ciekawe, ale oczywiście czekam na Wasze opinie.
    12.
    13.
    pkt 8 regulaminu

Bywalec Awatar odi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Właśnie wrzuciłem resztę zdjęć z reportażu z którego pochodzą dwa powyższe zdjęcia. Jest on dostępny >>tutaj<<
    Tych mniej wstydliwych proszę o informację co by zmienili/co jest źle lub oczywiście co się podoba
    pkt 8 regulaminu

Bywalec Awatar odi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Widzę, że zdjęcia zachwytu nie wzbudzają, z resztą nie inaczej jest z falą krytyki. W drugim przypadku to dobrze niestety w pierwszej kwestii mógłby się ktoś wypowiedzieć:P, a tak na poważnie to muszę pomyśleć nad plenerem dla tej pary. Okazuje się że w ten weekend, miejsce:Warszawa, w klimatach raczej romantycznych. Myślałem nad jakąś kamienicą, łąka z dużą ilością maków, oklepany BUW, nic więcej mi do głowy nie przychodzi.
    Może jakiś pomysł od Was?
    pkt 8 regulaminu

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Odi, mi się reportaż bardzo podoba, i kadrowo i obróbkowo. Z plenerowych romantycznych hiciorów masz jeszcze dziedziniec z fontanną w tym nowym (w miarę) biurowcu na pl. Piłsudskiego.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Bywalec Awatar odi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

THX - IMHO, to mój najlepszy reportaż jak do tej pory (niestety niewiele ich zrobiłem, zatem jest jak widać)
    O biurowcu na placu myślałem już i pewnie tam się pojawię, jednak cały czas łazi mi po głowie ta kamienica, tylko trochę się boję aby w łeb nie dostać i jeszcze oczywiście klatka musi jakoś wyglądać. Macie może coś sprawdzonego czym możecie się podzielić?
    pkt 8 regulaminu

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

No ładne kamienice to praga, ul. Ząbkowska, Mała, ale nie masz się czego bać, miejscowa ludność w sportowych strojach ludowych przychylnie patrzy na białą sukienkę. Jest też trochę tego w centrum, Hoża, Piękna, Mokotowska, te rejony. Jak już tam będziesz, możesz o dolinkę szwajcarską zahaczyć.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Bywalec Awatar odi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Dzięki, poszwendam się trochę, to coś znajdę zapewne
    pkt 8 regulaminu

Strona 8 z 16 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów