Kolejna impreza, kolejne zdjęcia. Na początek jedno IMHO najciekawsze.
11.
Kolejna impreza, kolejne zdjęcia. Na początek jedno IMHO najciekawsze.
11.
pkt 8 regulaminu
Dobre. Doświetlałeś lampą? Troszkę ramie młodej przepalone.
Lampa tylko jako wsparcie dla AF, ramie przepaliłem w PS, mogłem zdjąć z 1ev i było by o, ale tak mi się bardziej podobało.
pkt 8 regulaminu
Właśnie wrzuciłem resztę zdjęć z reportażu z którego pochodzą dwa powyższe zdjęcia. Jest on dostępny >>tutaj<<
Tych mniej wstydliwych proszę o informację co by zmienili/co jest źle lub oczywiście co się podoba![]()
pkt 8 regulaminu
Widzę, że zdjęcia zachwytu nie wzbudzają, z resztą nie inaczej jest z falą krytyki. W drugim przypadku to dobrze niestety w pierwszej kwestii mógłby się ktoś wypowiedzieć:P, a tak na poważnie to muszę pomyśleć nad plenerem dla tej pary. Okazuje się że w ten weekend, miejsce:Warszawa, w klimatach raczej romantycznych. Myślałem nad jakąś kamienicą, łąka z dużą ilością maków, oklepany BUW, nic więcej mi do głowy nie przychodzi.
Może jakiś pomysł od Was?
pkt 8 regulaminu
Odi, mi się reportaż bardzo podoba, i kadrowo i obróbkowo. Z plenerowych romantycznych hiciorów masz jeszcze dziedziniec z fontanną w tym nowym (w miarę) biurowcu na pl. Piłsudskiego.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
THX - IMHO, to mój najlepszy reportaż jak do tej pory (niestety niewiele ich zrobiłem, zatem jest jak widać)
O biurowcu na placu myślałem już i pewnie tam się pojawię, jednak cały czas łazi mi po głowie ta kamienica, tylko trochę się boję aby w łeb nie dostać i jeszcze oczywiście klatka musi jakoś wyglądać. Macie może coś sprawdzonego czym możecie się podzielić?
pkt 8 regulaminu
No ładne kamienice to praga, ul. Ząbkowska, Mała, ale nie masz się czego bać, miejscowa ludność w sportowych strojach ludowych przychylnie patrzy na białą sukienkę. Jest też trochę tego w centrum, Hoża, Piękna, Mokotowska, te rejony. Jak już tam będziesz, możesz o dolinkę szwajcarską zahaczyć.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Dzięki, poszwendam się trochę, to coś znajdę zapewne![]()
pkt 8 regulaminu