Strona 2 z 16 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 151

Wątek: [ODI] zdjęcia - reportaż ślubny i nie tylko

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

kolory do niczego, ale jesli to pierwszy ślub to wchodz w ten interes. Pierwsze nie wiem czemu mi sie podoba dałbym je jednak w kwadrat bo po co tyle dolnej części koszyka... Pierwsze trzy najlepsze. Bez pojęcia używasz winiety, nie każde z nią jest ART..

Bywalec Awatar odi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    kolory do niczego, ale jesli to pierwszy ślub to wchodz w ten interes. Pierwsze nie wiem czemu mi sie podoba dałbym je jednak w kwadrat bo po co tyle dolnej części koszyka... Pierwsze trzy najlepsze. Bez pojęcia używasz winiety, nie każde z nią jest ART..
    Pierwszy na którym byłem fotografem, wcześniej strzeliłem kilkadziesiąt fotek na ślubie koleżanki, ale byłem tam gościem.

Co do zdjęć, to pierwsze również przypadło mi do gustu:P Z winietą się zgodzę, dużo jej tu, może za dużo ale prześpię się z tym. Generalnie tu mi się tak wylosowało z winietą, jeśli popatrzymy na wszystkie zdjęcia to już nie jest tak źle.

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    17-40? Chyba 16-35?
    chyba jednak 17-40 bo sporo tańszy, na 16-35 mnie stać nie będzie chyba
    a tak w ogóle to jest sens zmieniać z 40D na 5D mk1? Do 40D mam to co wymieniłem na początku postu. Wiadomo trzeba będzie dopłacić, ale czy coś mi to da? Cały czas zastanawia mnie matryca 5D, bo w testach wychodzi iż matryca 40 jest bardziej dynamiczna a jak patrze na zdjęcia.... wiadomo
    pkt 8 regulaminu

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

17-40 jest za ciemny, szkoda kasy. Jeżeli chodzi o 5D, robisz testy czy zdjęcia?
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Bywalec Awatar odi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    17-40 jest za ciemny, szkoda kasy. Jeżeli chodzi o 5D, robisz testy czy zdjęcia?
    robię zdjęcia, patrzę na zdjęcia, ale i uwzględniam testy, gdyż one mają duży wpływ na moją opinię tak samo jak opinie ludzi, którzy wiedzą więcej i wiedzą co mówią
    16-35 to przepaść cenowa niestety jak dla mnie na chwilę obecną
    pkt 8 regulaminu

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Testy są dla techników, nie zawracaj sobie nimi głowy. Nie stać cię na 16-35 to nie kupuj nic i odkładaj, ta 17-40 jest na prawdę mocno bez sensu. Albo kup fisza.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Uzależniony

Domyślnie

Jak byście widzieli ten balans bieli w kościele? Bo wg mnie jest całkiem ok...
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    PS: Skoro lubisz szeroko na weselach to może pomyśl nad zamianą tej sigmy na tokinę 11-16 2,8. Myślę że by się dużo lepiej sprawdziła. 2,8 ma używalne, a już przy 3,5 jest ostro. Mógłbyś zejść z ISO do 400-800.
    Ostatnio edytowane przez Sober ; 22-08-2009 o 21:42 Powód: Automerged Doublepost
    C7D | S30 1,4 | C17-55 2,8 | S50-150 2,8

Bywalec Awatar odi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

ale ja coś pod FF potrzebuję a ta tokina, hmm raczej na APS-C
    pkt 8 regulaminu

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sober Zobacz posta
    Jak byście widzieli ten balans bieli w kościele? Bo wg mnie jest całkiem ok...
    ja to wdze tak (idealnie nie bedzie z takiej miniaturki ale na pewno lepiej)

lepiej?
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Coś już napisał

Domyślnie

Sebcio80: nie wiem do końca, jakimi suwaczkami się pobawiłeś, ale u mnie lepiej...
    Agnieszka
    5dmk2, 40D, C17-55/2.8, C 50/1.8, C 85/1.8, C70-200/4L Samyang 8mm, 430EX, 580EX II

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

jak dla mnie tez ok
    no comment...

Strona 2 z 16 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów