ja właśnie nie chciałem aby na zdjęciu byli ludzie inni, inaczej to widziałem!
niestety było za późno na postawienie ich poza miejscem gdzie są (czyli środek kadru)w taki sposób aby nie było widać ludzi
ja właśnie nie chciałem aby na zdjęciu byli ludzie inni, inaczej to widziałem!
niestety było za późno na postawienie ich poza miejscem gdzie są (czyli środek kadru)w taki sposób aby nie było widać ludzi
pkt 8 regulaminu
plener mi się bardzo podoba![]()
Takie troszkę smutne...
Fakt, szczególnie ostatnie, ale tak jakoś pogoda mnie nastrajała
pkt 8 regulaminu
ostatnie cieniuśkie, na ostatnim wkurza mnie winieta
to mnie wkurza, czemu nie wiem ale poważnie, może zmęczony jestem. Pierwszy raz jak oglądałem "Dzień Świra" film wywarł na mnie cholernie negatywne wrażenie i podminował mnie, że miałem ochotę wyrzucić płytę za okno , za dwa dni obejrzałem i bylo zupełnie inaczej- takie moje emocje
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
we wszystkich trzech zdjęciach mam wrażenie, że młody nie chciał się żenić lub conajmniej robić zdjęcia...?? Czasem się zdarza i trzeba wtedy porozmawiać, bo taka sesja jak młody/młoda nie chce to o dupę rozbić
Ostatnio edytowane przez marekb ; 19-09-2010 o 20:39 Powód: Automerged Doublepost
hmm, może dlatego, że Dzień świra do najlżejszych filmów nie należał, a i generalnie żywot Adasia sielanką nie był, a jak obejrzałem Wszyscy jesteśmy Chrystusami, to alko nie tykałem przez 2 miesiące
Co do chęci lub ich braku, to faceci zazwyczaj mają z tym większy lub mniejszy problem, ale bywa![]()
pkt 8 regulaminu