17. Trochę za dużo szaroburości, cieni na twarzach. Fajnie by było, jakby gałęzi w kadrze nie było. Spróbowałbym również kolor architektury podciągnąć trochę pod zimny, niebieski.
18. Facet przez głowę na wprost nie wygląda na ważnego kozaka (tak jak to jest na pierwszym zdjęciu).
nie no dla mnie przegięte te skosy "nie z fisha" , zwłaszcza ostatnie nie wiem co chciałeś przez to uzyskać
no comment...
A co się uzyskuje poprzez skos? pewnie ciekawszy kadr i taki też miałem cel. Choć tutaj wrzuciłem same skośne ujęcia to w reportażu nie są zdjęciami dominującymi! Tu zostały wybrane jako zdjęcia, które mi się podobają.
pkt 8 regulaminu
A co taki szarobury ten plener, z okazji pogrzebu go robiłeś? Kolor poproszę.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Oto link do całego reportażu
>>cały reportaż ślubny<<
tu jest więcej zdjęć kolorowych![]()
pkt 8 regulaminu
Sory , jak dla mnie ten kadr za chiny nie jest ciekawszy. Od samego przekrzywienia aparatu się nie robi ;]
W tym ostatnim zdjęciu nic tym nie zyskałeś , a miałbyś ładne klasyczne zdjęcie przy poziomie , z mocnym akcentem na młodej a tak nie wiadomo co jest ;]
Poza tym bardzo mocne te skosy , i to też nie jest niczym podyktowane.
Jak dla mnie na siłę to wszystko.
no comment...
Oczywiście, że się nie robi, ale z pewnością jest inny. Nie upieram się, że to było optymalne rozwiązanie dla tego ujęcia, ale tego już nie zmienimy. Osobiście uważam, że zdjęcie to jest ciekawe!
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Poza tym w parku było strasznie dużo ludzi i na prawdę musiałem się namęczyć aby nie mieć nikogo w kadrze, czasem udało się to uzyskać robiąc skos![]()
Ostatnio edytowane przez odi ; 20-06-2010 o 14:04 Powód: Automerged Doublepost
pkt 8 regulaminu