Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Kitowy 18-55 USM ???

McBeth
    Guest

Domyślnie Kitowy 18-55 USM ???

Witam.
    Kupiłem dzisiaj w końcu swój 350D:-D
    I mimo tego że czytam to forum od długiego czasu i wydawało mi się że jestem przygotowany do rozmowy ze sprzedawcą - ten kompletnie zastrzelił mnie pytaniem czy chcę kita z USM czy bez.
    OK wiem co to USM więc wybrałem tą wersję.
    I tu pytanie czy to od zawsze była ta wersja obiektywu w zestawie czy trafiłem na nowość?
    No i czy dobrze wybrałem?

Sorry jesli gdzieś już było ale nie znalazłem.
    Bateria się ładuje chyba będzie ciężka noc z aparatem i instrukcją obsługi:-D

Początki nałogu
    Miasto
    Metropolia Trzebinia :D

Domyślnie

Witaj!

18-55 z UMS był zawsze dodawany do kompletu,,, Wg mnie dobrze wybrałes bo sam mam taki

Czy swoje zakupy robiłeś czasem na sławkowsiej 11? Jak tak to co sądzisz to sprzedającym

Zobacz czy czasem obiektyw nie jest zepsuty (tz. zrob zdjęcie np halodenu (jakiemuś silnemu punktowi światła) i zobacz czy nie ma wokół tego punktu tęczy), bo była seria UMS które nie posiadały powłok antyoblaskowych.

Bateria się ładuje chyba będzie ciężka noc z aparatem i instrukcją obsługi
    Jak co to możemy się spotkać przy piwie i wszystko sie wyjaśni co i jak (pochodze niedaleko Kraka )

Pozdrawiam i życzę sukcesów!

Uzależniony
    Miasto
    Koszalin i okolice

Domyślnie

Z tego co wiem to usm był tylko z 300d ...

Uzależniony

Domyślnie

i to w kraju wisni

McBeth
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zakk Wylde
    Witaj!

18-55 z UMS był zawsze dodawany do kompletu,,, Wg mnie dobrze wybrałes bo sam mam taki
    Cóż po pobieżnym przejrzeniu ofert z allegro widzę że wszystkie są bez USM
    Czy swoje zakupy robiłeś czasem na sławkowsiej 11? Jak tak to co sądzisz to sprzedającym
    Nie, kupiłem go dzisiaj w Trondheim(lepiej nie pytaj o cenę) ale czy coś jest nie tak z tym sklepem bo mam zamiar zamówić tam parę drobnostek? Czy tylko dziwny;-) sprzedawca?

Jak co to możemy się spotkać przy piwie i wszystko sie wyjaśni co i jak (pochodze niedaleko Kraka )
    Dzięki za zaproszenie ale narazie nie wykonalne...w Kraku bywam rzadko i tych piwek na ryneczku to chyba najbardziej mi żal:sad:

Pozdrawiam i życzę sukcesów!
    Dzięki, dwa sukcesy już są : naładowałem baterię i ZROBIŁEM ZDJĘCIE:-D :-D :-D

McBeth
    Guest

Domyślnie

a propo: kity 30D też były USM i już bez możliwości wyboru

Początki nałogu Awatar yogi-bear
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

W 300D z black body był USM (wszędzie, w każdym kraju ) a z silver body zwykły. W 350D sprawa wygląda odwrotnie z tego co się orientuję. Taki sprytny marketing: brzydka (umownie brzydka) puszka + "lepsze" szkło.

McBeth
    Guest

Domyślnie

Moja puszka, na szczęście należy do tych "ładnych"

Początki nałogu
    Miasto
    Metropolia Trzebinia :D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez McBeth
    Nie, kupiłem go dzisiaj w Trondheim(lepiej nie pytaj o cenę) ale czy coś jest nie tak z tym sklepem bo mam zamiar zamówić tam parę drobnostek? Czy tylko dziwny;-) sprzedawca?
    Sklep jest Ok ale ten sprzedawca który nie wie na jakim świecie żyje.... Jeszcze taki problem z tym sklepie jest ze jak coś zamówisz i on powie, że będzie za 3 dni to znaczy że za ok 7-9 dni przyjdzie zamówienie

Bywalec
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Albo dzień wcześniej obieca solidny rabat, przyjdziesz z gotówką następnego dnia i dowiesz się, że sprawa zupełnie nieaktualna :/ (chciałem tam kupić drukarkę termosublimacyjną Canona i prawie się udało :/)

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów